Вести:

Sunday, December 2, 2018

Вучић се договара да Шиптарима преда и делове централне Србије!

Sunday, December 2, 2018 | КМ новине 0

На ванредној КЗН у Чачку председник Двери Бошко Обрадовић изнео је ексклузивне податке о дешавањима у вези са тајним преговорима српске владе из Београда и шиптарских сепаратиста из окупиране Приштине а о предаји делова државне територије и де факто признавањем "независности" сецесиониста са КиМ.
#Kosovo #Metohija #Izdaja #Razgraničeje #Srbija #Vučić #Šiptari #Separatizam
Фото: Илустрација


Обрадовић је упозорио јавност да су српске власти тренутно у завршној фази договора са сепаратистима у окупираној Приштини и да је главни посредник за "разграничење" између српских територија, ангажован од стране Вучића, Тачија и Макрона, члан Европског парламента Арно Данжан, франсуцски НАТО лобиста и дипломата.


„Разграничење је договорено: Србији остаје Лепосавић, а мора да се да плус Прешево до 1 километар до аутопута и део Бујановца за то. Једино још увек није постигнут договор само око дела Копаоника и Газивода. Једини разлог Макроновог доласка у Србију је да би разграничење било завршено, јер је Француска та која је преузела на себе од ЕУ да завршио започето.“ – рекао је Обрадовић.
Карте су одавно исцртане.
Он је додао да је Данжан Тачијев пријатељ, који га је бранио од Дика Мартија поводом оптужби у вези са трговином органима. Такође је био изасланик 2004. године у мисији Хавијера Солане, као и важан чинилац у реализацији Дејтонског споразума 1995, као и споразума у Рамбујеу као стручњак при Министарству одбране 1999. године.
„Зашто Александар Вучић не изађе пред јавност и представи договорено са Арном Данжаном, зашто још увек није заказана седница у Скупштини на тему Косова и Метохије, српски посланици у Приштини, као и министри у Влади такозваног Косова нису напустили своје функције, ако је ситуацији аларманта као што се говори?“ – упитао је на крају Обрадовић.
Српски покрет Двери неће дозволити македонски сценарио, када је за једну ноћ све договорено и потписано, навели су у инфо служби Двери.
Надамо се да неће заборавити да је српском народу доста обећања и да су неопходне конкретне акције јер  усупротном, растакање државе остаје једино што иде по плану.КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.