Вести:

понедељак, 31. децембар 2018.

Балша Божовић, један од вођа протеста, одећу плаћа као вагоне пшенице а Косово је за њега ''већ решено'' (ФОТО)

понедељак, 31. децембар 2018. | КМ новине 0

Посланик Демократске странке, Балша Божовић, јавно је на друштвеној мрежи Твитер изјавио да је за њега "Косово решена ствар" што је изазвало гомилу осуда.

#Balša_Božović #Cnogorac #Kosovo #Metohija #Srbija #Izdaja
Балша Божовић у Скупштини са фантомком
Уз снимак са протеста у Београду, који постају све масовнији, посланик Демократске странке Балша Божовић је објавио видео снимак начињен мобилним телефоном уз коментар "Доста сте ти и твоји медији понижавали Србију! Готово је, Вучићу!" на шта је одмах уследило питање "А јесте чули можда да граница између Косова* и Албаније више не постоји? Неки коментар?"

Божовић је бахато и безобразно одговорио "Мхм, то је резултат националистичке политике и оних који су је подржавали последњих 30 година. Коментар?".

На следеће питање "Како планирате да га решите ако дођете на власт? Пуштате низ воду?" Божовић је са нестрпљењем додао "Не, ови твоји су пустили низ воду и Косово и народ који живи тамо. Све те пронационалистичке организације и политике. Како ниси скапирала до сад?"! У даљем разговору испоставило се да су "они твоји" пронационалисти, које је поменуо, у ствари "нацоши по Србији".

Преписку са девојком која се занимала за решење проблема Косова и Метохија, Божовић је завршио речима "Први корак да сменимо Вучића. Косово је решено, на моју велику жалост"!


Осим што се та жалост ни у чему не огледа, из одговора би се могло закључити да је у питању више радост него о жалост.

Ово је нарочито важно јер је Балша Божовић посланик Демократске странке на чијем се челу налази Ђилас који и јесте организатор протеста у Београду. Ако овако осионо посланик те странке може да изнесе овакав, издајнички став о Косову и Метохији, врло лако се може претпоставити шта та власт може и шта ће донети ако заживи.

Божовића су у даљим коментарима подсетили да се "Косово" зове Косово и Метохија као и то да устав важи и за њега. Неки су се упитали да ли постоји неки закон за људе који овакве ствари изговарају јер је "ово срамна изјава" а онда је уследила лавина коментара који су најоштрије осудили овакава став Балше Божовића уз савете да напусти политику и да Србији такав и не треба.




Уколико желите да прочитате и остале коментаре који га осим два - ти, најоштрије осуђују, сачували смо све до тренутка објаве. Када би се штампали у природној величини, дужина папира на коме би се нашли сви коментари, износила би нешо више од 7, 72 метра! Да прочитате коментаре кликните на ОВУ ВЕЗУ


Балша Божовић је члан Демократске странке од 2004. године а од 2005. године испред Демократске омладине (ДО) био задужен за ДО на Kосову и Метохији. У скупштинску клупу као посланик први пут је сео после избора 2012. године а извори из његове странке тврде да је изгарао од жеље за том функцијом. Учесник је и координатор свих кампања од 2003. до 2008. године. 

Један је од иницијатора и оснивача покрета "Европа нема алтернативу". Осим што се залаже за "модерну и европску Србију" његова политичка борба своди се на "ослобађање Београда" у кога су упрте очи свих Црногораца жељних хлеба без мотике, односно власти и привилегија.

Његов отац Драгослав Зека Божовић је бивши каратиста, бизнисмен и некадашњи директор Спортског центра Ташмајдан, кум је бившем председнику Демократске странке Борису Тадићу. 

Током скупштинске расправе крајем октобра месеца ове године, народни посланик Ристичевић је упитао од ког новца Балша Божовић купује гардеробу која кошта по неколико хиљада евра и то у најскупљим бутицима у Лондону. 

- Његов комад гардеробе кошта и по неколико вагона пшенице, и зато ја питам Министарство финансија, пореске органе, одакле Балши Божовићу новац да купује тако скупу гардеробу и да може у једном лету авиона до ексклузивних лондонских бутика, да потроши до 20.000 евра - рекао је Ристичевић.

Балша Божовић изгарао од жеље да буде посланик.

Како су медији писали 2016. године Балша Божовић је од 18. до 27. јануара са девојком Мијом Зечевић, ћерком Жарка Зечевића, био у једном од најскупљих хотела на Малдивима. Божовић је, према тим наводима, зимски одмор у трајању од девет ноћења тајно провео у једном од најскупљих тамошњих хотела, у коме ноћење у двокреветној соби са доручком кошта више од 1.000 евра.

Што се Демократске странке тиче први шиптарски "градоначелници" и учесници у власти шиптарских сепаратиста били су управо чланови ДС-а које је страначки врх натерао да уђу у ту власт, према њиховим сведочењима. Такође, занимљиво је да шиптарска документа у преводу на српски језик, имају на стотине па и хиљаде грешака док су статути новоформираних општина по систему такозване "републике Косово", писане савршено исправним књижевником језиком без иједне грешке а управо у време владавине ДС-а.

Та странка је у Бриселу, под вођством баш Борка Стефановића, ударила темеље издаји коју је разгранао Александар Вучић. Данас би да дођу на власт да поставе кров на наказну грађевину којој су тако успешно започели што им се, судећи по Балши Божовићу, и те како исплатило.

Дакле, Вучића са свим његовим сарадницима нужно је срушити што пре и процесуирати пред Судовима за разна злодела која су починили али водити рачуна да се на њихово место не усидре бандити који ће их и овакве брзо претећи. Политичарима попут Балше нужно је забранити бављење политиком јер су врло ради да издају сваки национални интерес и да даље унесрећују српски народ. Ако желе да се баве политиком нека то чине ван гница Србије.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине