Вести:

четвртак, 13. децембар 2018.

НАТО убица се медијски пере српском рђом (ВИДЕО)

четвртак, 13. децембар 2018. | КМ новине 0

Свега сат времена након што су окупаторска борбена возила КФОР-а стигла а онда се и повукла са сева Косова и Метохије, НАТО је у сврху медијског прања свог имиџа из архиве извадио видео снимак и пласирао га на друштвеним мрежама.

#NATO #killer #Ubica #Kosovo #Metohija #Srbija #KFOR
Фото: Илустрација / НАТО пакт би своје злочине да сакрије из маске "сарадње" са циљем да омогући наставак чињења истих.









Наиме, НАТО је на друштвеним мрежама објавио видео снимак заједничке вежбе која је октобра изведена у Србији, са српским снагама.

"Како би НАТО и његове земље партнери и друге међународне организације одговорили на ванредну ситуацију попут земљотреса? Вежба у Србији тестирала је одговор у случају  катастрофе", навео је НАТО на Твитеру и Фејсбуку.

Јадно је да КФОР, односно НАТО може себе да назове "партнерском"организацијом Србије док истовремено под тешком окупацијом држи један њен део! Толико лицемерја, зла и прљавштине нису показивали ни највећи злочинци који су свој бес искаљивали над српским народом и Србијом кроз историју од Турака преко Аустроугара па све до Усташа и нацистичке Немачке!

Тужити НАТО за ратне злочине, злочине против човечности и окупацију - КМ Новине

Тужити НАТО за ратне злочине, злочине против човечности и окупацију Само 30 дана после симпозијума о последицама бомбардовања СРЈ осиромашеним уранијумом, одржаног у Нишу, из Израела је стигла понуда за помоћ српским адвокатима који намеравају да туже НАТО.

сумње да је то само још један од знакова који показује да та злочиначка војна организација не преза ни од каквих трикова у покушају да обмане јавност чију територију држи под тешком окупацијом и која је директно одговорна за геноцид над истим народом у два наврата!

Управо тада у Србији је гост био генерални секретар ове злочиначке Алијансе Јенс Столтенберг чију су дехуманизовану и болесну изјаву осудили сви разумни људи света.

„Учинили смо токако би смо заштитили цивиле и зауставили Милошевићев режим“ рекао је тада Столтенберг. међутим, то није била једина таква његова изјава у Србији у којој је НАТО, да би заштитио шиптарске терористе и окупрао Косово и Метохију, бесомучно бомбардовао Србију 78 дана.

Столтенберг: Бомбардовали смо '99. да би заштитиле цивиле па смо морали и да их убијемо - КМ Новине

Пуних 16 година било је потребно неком од званичника НАТО-а да изјави саучешће, али не и извињење за жртве немилосрдног бомбардовања школа, болница, вртића, возова, мостова, градских четврти...

Чак и после тога, као што смо већ поменули, НАТО је у српској покрајини по окупацији директно помагао, починио и омогућио да се над Србима почини геноцид!

Ништа мање бедно и јадно није ни понашање српског режима на челу са Александром Вучићем који не само да учествује  усвему томе већ и предњачи у промовисању ове геноцидне организације, НАТО пакта. Председник Вучић је тада истакао да је поносан што се таква вежба први пут одржава у Србији и што ће представници 38 земаља (НАТО чланица или директних савезника) радити заједно.

"Ово је једна од највећих оваквих вежби које су одржане. Овде је реч о спасавању живота обичних људи и међусобној помоћи. Као што је хуманиста Алберт Швајцер говорио – сврха људског живота је да служи и да показује саосећање и вољу да помогне другима", истакао је тада председник Вучић.

На данашњи дан 1999. НАТО убио око 70 путника, од тога 15 деце (ВИДЕО) - КМ Новине

На овај дан почињен је један од најмонструознијих злочина НАТО пакта током агресије на Србију 1999.


Током великих поплава које су задесиле Србију 2014. година НАТО прстом није мрднуо да пружи помоћ угроженој Србији. Долазак неколико држављана чланица НАТО пакта био је тада искључиво на основу самосталне иницијативе! Тада су  највећу помоћ пружили чланови руског тима из Хуманитарног центра крај Ниша, улажући надљудске напоре и ризикујући сопствене животе. И поред тога чланови руског Хуманитарног центра годинама не могу да добију дипломатске пасоше јер се НАТО и Америка томе противе а било је чак и најва гашеа тог центра. Са друге стране сви НАТО војници у Србији уживају дипломатски имунитет и положај изнад закона да чак не одговарају кривично ни за евентуално убиство које би починили на територији Србије.

И не заборавимо, НАТО је агресију и бомбардовање Србије 1999. године назвао - хуманитарном мисијом!

 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽
Serbia and NATO host disaster relief exercise
How would #NATO, its partner nations and other international organisations respond to an emergency situation such as an earthquake? A disaster response exercise in #Serbia tested that scenario.
Posted by NATO on Четвртак, 13. децембар 2018.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине