Вести:

четвртак, 13. децембар 2018.

Војници КФОР-а на КиМ Србима данас показивали средњи прст, сутра ће пуцати да убију (ФОТО)

четвртак, 13. децембар 2018. | КМ новине 0

Током данашњег десанта на север покрајине, који су окупаторски извори прогласили "редовним вежбама", војници НАТО пакта провоцирали Србе.

#KFOR #NATO #Srednji_prst #Uvreda #Provokacija #Ubistvo #progon #Srbi #Kosovo #Metohija #Srbija
Данас средњи прст, сутра пуца да убије






Током запоседања приватног имања колона борбених возила окупаторских НАТО снага стационирала се у селу Дрен недалеко од Лепосвића. Иако се званичник КФОР-а потрудио да српским медијима "објасни" како се ради о наводним редовним вежбама, понашање војника га је то оповргнуло. 

Као што се види на фотографији коју су забележили пролазници, иначе Срби, војник КФОР-а је током забелешки (држи оловку у руци) испружио руку да може довољно јасно да се види и показао средњи прст у намери да се наруга и испровоцира посматраче.

Његов саборац мисли да је то смешно. Вероватно се није први сетио, разлике међу њима нема - сви подједанко мрзе Србе.

На друштвеним мрежама је овакво понашање окарактерисано као "некултурно" али оно је много више од тога. Током тренинга за војнике је обавезно и упознавање са правилима понашања за време ношења униформе. Од њиховог понашања зависи како ће их околина прихватити и они се увек труде да делују пријатељски иако је то често пренаглашено и вештачко. 

Овакав гест НАТО, односно војника КФОР-а, без сумње показује да су много више ови војници приучени да мрзе Србе и да их доживљавају као непријатеље, као нижу врсту и да су заправо обучени да презиру и сатиру Србе. Такви војници не само да не презају да пуцају, већ ће у томе уживати и то чинити са задовољством када им буде речено или макар само пожеле да пуцају у ненаоружане Србе.

То су ионако већ чинили у више наврата оком 2012. и 2013. године када су чак и ранили неколико Срба.

 ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
НАТО убица се медијски пере српском рђом (ВИДЕО) #NATO #killer #Ubica #Kosovo #Metohija #Srbija #KFOR Јадно је да...
Posted by kmnovine.com on Четвртак, 13. децембар 2018.

Војник са фотографије, а вероватно и остали његови саборци попут овога који се крај њега смеје таквом гесту, управо су ти који ће опалити следећи метак у Србе и то да са намером да убију. 



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине