Вести:

понедељак, 10. децембар 2018.

У јеку кампање лажи о оснивању ''Војске Косова''

понедељак, 10. децембар 2018. | КМ новине 0

Вишенаменска војна возила стигла су из САД на Kосово и Метохију, како шиптарски меидји јављају "очекује се да ће бити на располагању косовским оружаним снагама".

#Kosovo #Metohija #Srbija #Šiptari #Hameri #Ameri
Фото: Илустрација



 
У јеку кампање за стварање атмосфере страха и угрожености српског нарда на Косову и Метохији, свакодневно се пласирају вести о некаквој војној доминацији шиптарских епаратиста који за савезнике имају неке од највећих војних сила.

Шиптарска телевизија на српском језику РТК2, јавила је да је амеичка војска допремила 24 блиндирана оклопна возила "хамви", подсећајући да је такозвана "влада" шиптарских сепаратиста у окупираној Приштини раније потписала уговор о куповини 51 таквог возила.

РТК2 преноси да је "церемонија пријема одржана у просторијама касарне косовских безбедносних снага у Приштини и на њој су учествовали високи локални званичници и представници америчке амбасаде". Ово директно указује на чињеницу да се ради о представи која за циљ има стварање тензија и ништа друго. Да шиптарски сепаратисти заиста раде на стварању војске, једној таквој церемонији би присуствовали највиши њихови представници а не "локални званичници" чији значај шиптарски медији покушавају да подигну додајући им епитот "високи". Просто, локални званичници су локални званичници, и осим ако не играју кошарку њихова висина, или "висина", су потпуно безначајне.

Ипак, евидентно је да се на релацији Вашингтон, који као највећи светски убица и зликовачка државна оганизација, стоји јавно иза сепаратиста на КиМ, и Шиптара у Приштини, средишту окупиране српске покрајине, догађају извесне ствари. И поред свега са сигурношћу се може рећи да је све то само део закулисних радњи за стварање тензија како би се на српску јавност извршио притисак да прихвати издају коју је режим у Београду већ договорио али нема основа да је спроведе а и велика је бојазан да би то могло да изазове непредвиђену рекацију и да тиме све упропасти.

Свако ко са шиптарским терористима, злочинцима и шверцерима са Косова и Метохије преговара као са државним предстваницима, дубоко је заглибио у криминал и своју главу сам ставио на гиљоину, да ли је то политичка или баш она изумљена у Француској, разлика је која многима задаје главобоље.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине