Вести:

недеља, 2. децембар 2018.

ЈАДНО: Посланици ''Српске листе'' се затворили у сепаратистичку ''Скупштину''

недеља, 2. децембар 2018. | КМ новине 1

Посланици ''Српске листе'' су се затворили у такозвану "Скупштинuу" шиптарских сепаратиста у окупираној Приштини.

#Kosovo #Metohija #Srbija #Šiptari #Okupacija #Izdaja
Траже да порези шиптарске "царине" буду "разумни" а не траже укидање неразумне границе између КиМ и остатка Србије


Повод за овај детињи и дилетантски политички гест, какав више приличи волонтерским организацијама за заштиту фока на пример, па би чак и у том случају био непримерен,  јесте њихов захтев да се састану са Јоханесом Ханом, представником Европске уније, преноси ТВ МОСТ из Звечана.

Хан ће тек сутра доћи у окупирану Приштину, па није јасно шта ће за све то време радити ови посланици сепаратистичког "парламента" тако затворени...

Наиме, они са Ханом желе да разговарају о потенцијалној хуманитарној кризи. Да брука буде већа таксе од 100% које су шиптарски сепаратисти увели на српске производе, дошле су након њиховог учешћа у тим стим сепаратистичким стуктурама. Ту одлуку је потписао Рамуш Харадинај који не само што је њихов коалициони партнер већ су му упрво они и омогућили да дође на власт.

"Српска листа" на овај начин показује да нема никакав политички утицај иако су претежно илегалним средствима, па чак и насилним и екстремним, дошли на власт и наметнули се као "представници Срба" иако немају никакву подршку у народу кога искључиво средствима присиле вуку за собом као декор. Дакле, не само да немају подршку у свом народу већ ни као једини "представници" Срба у шиптарском систему ни у случају хуманитарне катастрофе, не могу да се састану са представницима ЕУ и да им то предоче, па морају то да покушаваују екстремним потезима! Шта онда они уопште могу?!

Какав год исход да буде, штета коју наносе понашајући се као мањина у страној држави а не народ на својој територији, биће неупоредиво већа.

Да, велики део кривице за евентуалну хуманитарну кризу сноси управо "Српска листа" јер је омогућила такву "политичку" климу. Више кривице од њих сноси једино Влада из Београда која је, како су непрестано понављали Александар Вучић, Александар Вулин и Марко Ђурић - подржавала искључиво "Српску листу" и присиљавали Србе да постану део шиптарских сепаратистичких структура а онда угасила преостале српске институције које су биле брана управо таквом дивљању сепаратиста.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Ово је план препаметног АVAV-a кога су Срби са Косова срели пре неки да у БГ - нешто толико глупо и неприкладно може само ''велики вођа'' да замисли

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине