Вести:

петак, 23. новембар 2018.

Муњевит упад РОСУ у северни део Косовске Митровице, већ су се повукли

петак, 23. новембар 2018. | КМ новине 1

Јединице шиптарске полиције РОСУ упале су јутрос у насеље Бошњачка махала у северном делу Косовске Митровице а убрзо се и повукли.

Фото: Илустрација








 
Како КМ Новине сазнају са лица места, више возила специјалних јединица шиптарске полиције РОСу извршило је муњевит напад у мешовито насеље Бошњачка махала у коме живе Срби и Албанци.

Повод ове акције је за сада непознат али се поуздано зна да се нису дуго задржавали и након муњевитог упада исто су се тако брзо повукли и вратили у јужни део града.

У Косовоској Митовици и Звечану се чују сирене за узбуну али је мирно иако се на ободу града чуло неколико рафалних пуцњева, верује се да је то само део провокације. На улицама се окупило неколико стотина грађана. Верује се да је у питању провокација која за циљ има да изазове непромишљену реакцију Срба како би Шиптари то искористили као повод и изавали веће проблеме.

Срби су убеђени, о чему гласно и јаво говоре, да се све ово дешава у договору са Александром Вучићем те да се сирене чују како би се дигла паника и оправдали најављени протести, због чега су додатно револтирани.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. НАША ВЛАСТ НЕЋЕ НИKАДА УЋИ ВОЈНО НА KОСОВО. САМО НАС ЗАВАРАВАЈУ. ДА БИ ТО УРАДИЛИ... МОРА ПУТИН ДА ИМ KАЖЕ. ВУЧИЋ ТРЕБА ДА ПОШАЉЕ 1000 ВОЈНИKА НА KОСОВУ... СЕВЕРНИ ДЕО МИТРОВИЦЕ ПО РЕЗОЛУЦИЈИ 1244. АЛИ ОН НЕЋЕ ИЛИ НЕСМЕ. ТАKО ДА СТЕ ПРЕПУШТЕНИ САМИ СЕБИ.KАО И ДО САДА. KРАЈЊИ ЦИЉ ЈЕ ДА БИ СТЕ И ВИ НАПУСТИЛИ KОСОВО. ЗАШТО СУ ДОЗВОЛИЛИ НАПРЕДЊАЦИ РУШЕЊЕ БАРИЈЕРА НА МОСТУ? ДА ЛИ НЕKО ЗНА?

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине