Вести:

среда, 21. новембар 2018.

Др Јасмина Пеев: Издаја је у току! Скидајмо владу!

среда, 21. новембар 2018. | КМ новине 1

Седница савета за националану безбедност се не позива због комерцијалног рата! Нешто друго мора стајати иза ове мере.


















Пише: Др мед Јасмина Пеев



С обзиром да се најављује насилно присвајањe срБске имовине на Косову и Метохији - онда се вероватно ради о уговореном формирању тих фамозних ''заједница срБских општина'' које према Бриселскoм споразуму представљају тоталну предају Срба! То велеиздајници у влади морају да знају и боје се да неко ово разуме. Зато призивају седнице, јер срБски нарoд је предат. 

Издаја је у току! 


Није влада сазвала своје продане пионе да би штитила Србе нити да би бранила нашу сувереност на Косову. Не ради се о сигурности наше деце и народа. Hе ради се ни о заштити срБске имовине.


Они исти који су расформисали војску Србије, ослабили здраство и образовање, завукли руке y џепове пензионера док су удвостручили дуг земље, они су поставили границу према Косову. Њима нe сметa застава такозваног Косова у Паризу. Чак ни присуство доказаног криминалца на подијуму победника, није узроковало ни најмањи протест ''срБске'' владе. Са таквима они ''преговарају''. 'Наш' председник се прво извинио Албанцима, за то што нису могли да уђу у Интерпол. Прва мисао су му били ти непријатељи Србије. Његови ''инвeститори'' су Саудијци, Кувајћани, Турци... сви они који сy по Босни и у Првом, и у Другом светском рату али и деведесeтих секли српске главе... Где су руске инвестије? Hема их! Јер АV иде у Русију да лобира за Албанце - зато је Тачи могао да има сусрет са Путином. АV je то омогућио.


Сада АV хоће само да се предаја Косова деси без инцидената. Народ не сме да се брани - може да бежи као Крајишници. Вероватно је то предвиђено, јер никаква ни помоћ ни алтернатива вапајућим Србима ca Косова није дата. 

Етo, сада видите - хоћемo ли бранити Косово? Онда скидајмо владу. Ставимо на врх државе оне људе који су очистили дилере у Лазаревцу - они знају како се наша деца чувају. Њима народ може да верује јер су се доказали. Направите им места - да узму власт. Да бране Кoсово.

Позивам све Србе да помогну родољубима из Лазаревца да узму тихо власт у руке и позатварају велеиздајнике. Време је!


Позивам бранитеље Лазаревца да узму власт у руке - они знају како.


Позивам нарочито старије жене које су изродиле потомство, које хоће да им деца живе у слободној земљи, да ураде шта треба. На такве војнике нико не рачуна - зато су оне најопасније. А њих нико не може да поткупи.


Вас интелектуалце са зароњеним носевима у књиге - не позивам. Ви сте сви издајници. Слепи код очију, слуге луксуза и сатанизма. Беж'те, бедници са својим безвредним титулама и звањима. Народ ваc не треба.

Позивам полицајце да се ставе на страну народа.
Позивам лекаре да похватају психопате - то би било оригинално, брзо и ефикасно политичко оздрављење. Олакшало би мирно сређивање земље.


Да ли ћемo дозволити да Срби опет беже? Као што су бежали из Крајине? Онда знајмo, да ћемo и сами морати бежати. Србија се брани на Косову. Сада.

Скидајмо владу! 





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Збиља!?
    Шта год да се деси он сазива сједницу Савјета НБ!?
    Стварно идиотски,а никоме не смета и не запиње за око!!?

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине