Вести:

уторак, 13. новембар 2018.

Звали полицију због натписа ''Косово је Србија'' испред француске амбасаде

уторак, 13. новембар 2018. | КМ новине 1

„Садашња француска власт није наследник победника из Првог светског рата, нити је Александар Вучић наследник наших славних предака већ су сви они обичан глобалистички шљам”, за Србин.инфо је рекао Дамњан Кнежевић, један од оснивача народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије”.





Припадници те иницијативе су, 12. новембра око 14:00, истакли велики натпис „Kosovo is Serbia, No EU, MMF i NATO”, испред Амбасаде Француске, у знак протеста због понижења које је приређено Србији јуче у Паризу, за време прославе Дана победе у Првом светском рату, када је по одлуци француског домаћина шиптарско-окупаторски председник Хашим Тачи био третиран као представник државе победнице у Великом рату, а председник Србије, Александар Вучић, игнорисан и запостављен као да је државник земље која је ту случајно присутна.

Након што су младе патриоте из иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије” истакли поменути натпис, припадници особља Амбасаде Француске су изашли, помало уплашено, из зграде амбасаде, да би сазнали због чега је истакнута поменута парола.

„Убрзо после нашег доласка пар припадника Амбасаде Француске је изашло из зграде заинтересовано зашто смо ми ту. Уследио је и брзо позив полицији која је тражила од нас информацију зашто смо ми ту и зашто нисмо пријавили свој долазак испред амбасаде”, рекао је Кнежевић за Србин.инфо, додавши да је он са својим саборцима остао ту још десетак минута, а да су после сви запутили се на Калемегдан, где су испред Споменика захвалности Француској такође развили исти натпис са јасном поруком да је Косово Србија и да Србија не треба да буде члан ЕУ и НАТО, као да је неопходно прекинути било какву сарадњу са ММФ јер она доводи до економске окупације Србије од стране Запада.




Иначе, ове младе патриоте у недељу, 18. новембра у 16:00 часова, организују велики патриотски скуп испред Скупштине Србије, да би се српским властима јасно поручиле да нема никакве поделе Косова, нити се сме дати албанским окупаторима у Приштини право да имају столицу у УН.

Како Србин.инфо сазнаје, од организатора овог скупа, на овај протест пристижу Срби из свих српских земаља – од Републике Српске па до Македоније.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Србин.инфо    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању


1 коментар:

  1. Отпор Окупатору16. новембар 2018. 22:46

    Поштовани Срби наш окупатор са територије сјединјених држава држи потпуно нашу землју под контролом То постижу захваљујући лажним медијима и лажом председнику кога су довели путем тих медија ,да би накнадно лажни председник поставијо цијашкког агента на чело владе.Ради се о веома злоћудној организацији са територије УСА која контролише све медије,ЦИЈУ,Нато и остале институције те земље,која такође контролише Лаживуд,глобанлног лажног пропагатора филмске индустрије.У овом тенутку они на нашој територији су усресређени на усељаванје миграната и даљи банкрот банкрот грађана са тежњом да их
    усмеравају у земље западне европе а овде да се ослобађа место у сеоским срединама за насељаванје миграната.Свакодневно наш злоћудни окупатор шалје нове законе које наш окупитани парламен усваја да би с тим законима додатно отежали живот грађана Србије.Нама за сада отаје да покушамо да организујемо ненасилан отпор тако што ће мо писати графите по градовима и у близини путева и наше градјане упозоравати да смо окупирана земља типа отпор УСА окупатору,доле цијашки премијер итд итд .То је потребно изводити веома пажљиво да неби били примећени или ти којим случајем ухваћени .

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине