Вести:

недеља, 25. новембар 2018.

ТЕРОР НА КиМ: Александар Ћурић брутално пребијен, крв у близини зграде где је ухапшен!

недеља, 25. новембар 2018. | КМ новине 0

Да су крвници, сакривени иза униформе РОСУ, били брутални доказују и трагови. Он је велики борац за правду и за српство.

#Teror #Kosovo #Metohija #Šiptari #Masakr #Hapšenje #Napad
Фото: Илустрација


Један од четворице Срба који су у петак рано ујутру ухапшени у северном делу Косовске Митровице, јесте и Александар Ћурић звани Ћуре. Он је, према досад доступним информацијама из притворског центра у Приштини, током самог хапшења, али и касније, брутално претучен, са видљивим повредама по глави и телу. Да су крвници, сакривени иза униформе РОСУ, били брутални доказују и трагови крви који су уочени у близини зграде где је ухапшен, преносе "Новости".

У стану у Сутјеској улици, у којем Ћурић живи са оболелим оцем, у суботу није било никог. Од комшија сазнајемо да је вест о његовом хапшењу тешко погодила његову сестру Ему, а додатно је погоршала и здравствено стање његовог оца.

Ћуре, како га сви у Косовској Митровици зову, осумњичен је за ометање акције специјалне јединице Косовске полиције. Они који га добро познају кажу, за "Новости", да је готово сигурно да је он реаговао срцем.

Александар Ћурић

- Он је велики борац за правду и за српство и сигурно га је кукавичка акција РОСУ полиције, изведена у цик зоре, натерала да им се голорук супротстави. Његово храбро срце није могло да издржи да гледа како десетоструко бројнији и до зуба наоружани специјалци брутално хапсе и одводе Драгишу Марковића - каже један од познаника пребијеног Ћурића.


Срби убеђени да је стање на Косову и Метохији договорено између Београда и Приштине #Kosovska_Mitrovica, #Vučić, #Ramuš,...
Posted by kmnovine.com on Субота, 24. новембар 2018.

Истичу да је готово увек био са својим суграђанима, када су се на главном мосту на Ибру водиле борбе против насилног уласка Албанаца у северни део града.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине