Вести:

четвртак, 22. новембар 2018.

НП ''Отаџбина'': Решење постоји али је Александар Вучић бедна кукавица!

четвртак, 22. новембар 2018. | КМ новине 3

У свом вишесатном наступу на Хепи телевизији председник Србије је у исту раван ставио Бриселски и Дејтонски споразум, што је гола лаж.










Дејтонским споразумом Срби из БиХ добили су све. Војску, полицију, правосудни систем, телекомуникације и све друго. Бриселским споразумом Александар Вучић је сепаратистима у Приштини предао све. И полицију, и правосудни систем, и телекомуникације као и прећутну сагласност за формирање војске Косова.

Према представницима сепаратистичких власти из Приштине опходи се као према међународно признатим државама уз истицање њихових државних симобала. У Паризу на прослави сто година од победе у Првом светском рату, иако му је саветовано да не иде јер је на скупу била и застава самопроглашене републике Косово, он је предлог одбио, говорећи „зар треба ја председника Француске да терам у мајку мајчину“. Смештајући га на прослави у магарећу клупу организатори су му и „мајку мајчину“ и „оча очевог“ нанизали и понизили. Нажалост, најмања је штета што је он понижен, већ је понижена Србија.

И то није једино понижење Србије. Сепаратисти из Приштне су подигли порез прво на 10 а онда и 100% на сву робу која стиже из Србије у јужну српску покрајину. Одговор Александра Вучића је млак и бескрван јер је бедна кукавица. ЦЕФТА споразум је иначе створен да на робу која иде према Косову Србија не наплаћује царине. Ако је Приштина прекршила споразум онда Србија само треба да поштује Устав и да на сву робу која из Хрватске, Мађарске, Словеније и других земаља а иде према Косову наплати царине. Али ова власт то не сме да учини јер је Александар Вучић бедна кукавица.



Др Јасмина Пеев: Издаја је у току! Скидајмо владу! #Kosovo #Metohija #Srbija #izdaja #Jasmina_Peev #Veleizdaja #Rušiti...
Posted by kmnovine.com on Среда, 21. новембар 2018.



По већ устаљеном рецепту он подиже борбену готовост, заказује Савет за националну безбедност, што за ефекат има пресипање из шупљег у празно.

И то није једино понижење Србије. Данима је власт најављивала долазак руског воза из Београда у Косовску Митровицу а он је стигао само до Рашке јер га је на прве претње из Приштине Александар Вучић ту зауставио. Зауставио га је јер је бедна кукавица.

Ни хапшење Марка Ђурића није изазвало никакву реакцију Београда зато што је Александар Вучић бедна кукавица.

Када су РОСУ полиција и Хашим Тачи крстарили језером Газиводе адекватног одговора из Београда није било. Нема га јер је Александар Вучић бедна кукавица.

Кумановским споразумом предвиђено је да до хиљаду војника и полицајаца Срба дођу у јужну српску покрајину. Уместо да у случају формирање војске Косова он упозори представнике Запада да ће да испуни овај део споразума он се задовољава тиме да наводно војска Косова само не иде на север Косова и Метохије. Такав његов став проистиче из тога што је бедна кукавица.

И док сепаратисти из Приштине понижавају Србију тзв. Српска листа и даље не напушта нити скупштину нити сепаратистичку владу из Приштине. Не излазе јер је Вучић бедна кукавица па их спречава да је напусте.

У тачки пет одлуке Владе Србије од 6. децембра 2012. године, када је Александар Вучић успоставио границу према јужној српској покрајини, стоји да ће у случају било каквих проблема Београд одбацити интегрисано управљање граничним прелазима. Иако постоји проблем због повећања стопе пореза од 100% Александар Вучић не спроводи одлуку у дело јер је бедна кукавица. Ову одлуку достављамо у прилогу.


Ова немоћ актуелних власти у Србији која све више добија синдром „нејаког Уроша“ загорчава живот и понижава Србе и на Косову и Метохији. Народна пословица Срба са Косова и Метохије каже: „није што су ме били, него што ће да се наваде“ а Албанци су се баш навадили јер је Александар Вучић бедна кукавица.




Косовска Митровица
22.11.2018. године
Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

3 коментара:

  1. није Вучић кукавица, ми Срби смо сви кукавице, јер смо пустили да Србијом Влада албански агент син Фахри Муслиу А.Вучић и да крши устав и да се вози у блиндираном аудију од 500 000 евра

    ОдговориИзбриши
  2. Зар не постоји никаква институција која прати поштивање Устава од стране председника, па да га путем Уставног суда, или нечега, натјера да примјени Уставне одредбе или да поднесе оставку?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Наравно да постоји али судије предлажу странке... за овако крупан антидржавни чин све је припремано доста дуго и пажљиво. Уклоњене све могуће препреке.

      Избриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине