Вести:

уторак, 30. октобар 2018.

Албанац, наоружан ножевима, попут филмског мутанта ''Ждеравца'' дивљао Енглеском

уторак, 30. октобар 2018. | КМ новине 0

Радник у перионици аутомобила, рођен у Албанији, а који је преплашио пролазнике док је побеснело трчао наоружан чекићем и са четири ножа, почео је издржавање своје двогодишње затворске казне.

#Albanac #Albanija #Engleska #Volverine #X-men #napad #terorizam #kmnovine
Фото: Илустрација





 
Албанац Илви Ценај је подсећао на лика из филма о мутантима "Икс - мен", тачније на лика "Ждеравца", (односно Волверина на енглеском) током узнемирујућег напада гнева у граду Волсолу на западу Енглеске.

Драма је почела након што је 24-годишњак ушао у салон за тетовирање и рекао власници да је "послат да је убије", навео је тужилац а преноси британски "Експрес и звезда". Ценај је затим напустио локал и почео да разбија четири аутомобила паркирана у близини, чекићем који је пронашао у једном од њих.

Након што је отишао власница је мудро искористила прилику да спусти засторе на излогу а Ценај се касније вратио наоружан са четири кухињска ножа. Ценај је тада више пута "убоо" ролетне а један од сведока је касније рекао полицији да када је окривљени имао ножеве у својим рукама, подсећао на филмски лик "Волверине".

Ценај је и даље нападао ролетне када је полиција стигла на сцену.

Оптужени је покушао да објасни своје понашање тако што је тврдио да му се група Пакистанаца у више наврата исмевала и ругала (највероватније његовим "млаким ставом" према исламском учењу коме тетовирање није дозвољено) а што је њега довело до нервног слома. Овај изговор судија надлежног суда је одбио да прихвати.

Илви Ценај је у Енглеску ушао илегално пре две године а на суду се изјаснио кривим за поседовање четири ножа, напад и штету кривичним понашањем.

Судија га је осудио ма 23 месеца затвора, рекавши: "Ако немате проблема са менталним здрављем, били сте под утицајем неке илегалне супстанце".





КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Експрес и звезда    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине