Вести:

петак, 26. октобар 2018.

Три особе под фантомкама ухапшене у центру Косовске Митровице

петак, 26. октобар 2018. | КМ новине 0

Аутомобил у коме су се налазила три лица са фантомкама на главама тзв "косовска полиција" искључила је из саобраћаја у центру северног дела Косовске Митровице, синоћ око 20.00 часова.

#Kosovska_Mitrovica #Kosovo #Metohija #Fantomke #Napad #Šiptari #Albanci #kmnovine #KM_novine
Фото: ИЛУСТРАЦИЈА






 
Како су очевици потврдили КМ Новинама три особе маскиране фантомкама, затекле су се аутомобилом на кружном току у северном делу града где их је угледала дежурна патрола такозване "косовске полиције" и одмах зауставила. Маскирана лица су ухапшена а тзв "косовска полиција" је претресла ауто којим су се превозили.

За сада нема званичних информацијама о намерама ових лица. Ипак, чињеница да им је Бриселским преговорима омогућена слобода кретања, да су срске институције угашене а сепаратистичке не пружају неопходну заштиту, ово је подигло ниво опрезности и страха код грађана Косовске Митровице који се већ дуже време ионако не осећају безбедно.

Да су Шиптари осетили да им слобода кретања, која за Србе иначе не важи, доноси и шири дијапазон "слободе напада" и провокација, потврђују свакодневно доласком до центра северног дела града у коме живе Срби и фотографишу се победоносно истичући сепратистичке симболе и најављујући даљи терор.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине