Вести:

петак, 5. октобар 2018.

Гњилане: Обијен вишенаменски објекат у Станишору пре његовог отварања

петак, 5. октобар 2018. | КМ новине 0

Зграде Вишенаменског смештајног објекта, за потребе центра културе и образовних институција општине Гњилане у Станишору, обијена је од стране непознатих починиоца и пре него што је отворен.

#Gnjilane #Stanišor #Kosovo #Metohija #Obijen #Razbojništvo #Policija
Станишор



Ово је такозваној "косовској полицији" пријавио Председник Привременог органа општине Гњилане Срђан Митровић.

Како се наводи у саопштењу које је тај орган проследио медијима, приликом посете делегације Канцеларије за Косово и Метохију општини Гњилане констатовано је да су непознати починиоци обили улазна врата у објекат чиме су угрозили имовину и извршили атак на институцију.

„Вишенаменски смештајни објекат за потребе центра културе и образовних институција општине Гњилане, изграђен средствима Канецеларије за КиМ и у режији Привременог органа општине Гњилане, требало је да након унутрашњег опремања ускоро буде отворен и у потпуности функционалан за потребе дочека, смештаја различитих делегација из области културе, образовања и спорта из других подручја Републике Србије“, наводи се у саопштењу, преноси РТВ Пулс.

Полиција је обавила увиђај и истрага је у току, како је наведено. Иначе, такозвана "косовска полиција" рекордер је по непроналажењу починиоца па чак и када они буду ухваћени у ретким приликама када сведоци или камере забележе почињени злочин или прекршај, починиоци одмах бивају ослобођени а до јавности никада није доспела вест о њиховом санкционисању од стране било кога.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине