Вести:

Thursday, October 4, 2018

Зоран Влашковић: Опран пут преко бране Газиводе где је ходала ''сатана'' (Хашим Тачи)

Thursday, October 4, 2018 | КМ новине 0

Само дан после, када је такозвани председник, такозваног Косова, Хашим Тачи, обишао језеро Газиводе у општини Зубин Поток на северозападу Косова и Метохије 29. септембра, радници ''Сунца'' су у недељу, 30. септембра, цистерном и детерџентом опрали пут преко бране Газиводе којим је једном деоницом прошао Тачи.

#Hašim_Tači #Gazivode #Sever #Kosovo #Metohija #Srbija
Пут преко бране код језера Газиводе, 1. октобра - блиста после прања

Припремио: Зоран Влашковић- Морали смо да оперемо пут преко бране Газиводе којим је прошао нечовек, терориста, сатана и такозвани председник такозваног Косова Хашим Тачи са својим терористима као обезбеђењем. Гарантовано смо спрали све са пута, сву рђу и прљавштину што је остао за собом Тачи. Сва срећа да се није окупао у језеру јер морали би да отпустимо сву воду језера коју би загадио – каже управник ''Сунца'' Мирко Уснић.

Пут преко бране након прања.
Радници су читав сат прали деоницу пута преко бране Газиводе и за то утрошили чак осам тона воде и шест килограма детерџента.


Опрана прљавштина остављена од ТачијаЗанимљиво је да се Владо Шестић из Зубиног Потока, када је видео да радници перу пут како би спрали прљавштину коју је оставио Тачи на брани са својима из Приштине, вратио у Зубин Поток и шесторици радника ''Сунца'' који су прали пут, донео ручак.
author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.