Вести:

четвртак, 4. октобар 2018.

Београд: Српкињи из Косовске Митровице на паркингу намерно оштећен ауто, начињена штета од 1000 евра (ФОТО)

четвртак, 4. октобар 2018. | КМ новине 2

Незамисливо је било да ћемо чути да Србима са Косова и Метохије у Београду буде уништен ауто на начин како то редовно, нарочито током летњих одмора, чујемо да се десило у Хрватској.

#Beograd #Auto #Oštećen #Parking #Srbi #Srpkinja #Kosovo #Metohija #Kosovska_Mitrovica #Kmnovine
Фото: Илустрација / Pixabay









Наиме, Српкиња из Косовске Митровице, Милица Б., својим аутомобилом, Мерцедес А 180, отишла je у Београд како би њена пријатељица купила хаљину за венчање. Преспавале су код школске другарице, која сада живи у београдском насељу Миријево, а аутомобил је био паркиран у близини зграде, у улици Матице српске. Када је ујутру дошла до аутомобила затекла је невероватан призор.

Све четири гуме су биле избушене а, како јој је приликом поправке речено, свака гума је убодена по два пута највероватније шрафцигером. Јаким ударцем механички је улубљено лево крило, поломљена шофершајбна као и ретровизор на страни возача.

Милица је убеђена да су повод овог варварског чина највероватније биле њене регистарске таблице са ознаком "КМ" какве су уобичајене за Косовску Митровицу.



Услед недовољно јасних и често калкулантски искривљених медијских извештаја, јавност није довољно упозната са променама које су дешавају на терену. С обзиром да се ово дешава по први пут, барем како је јавности познато, може се претпоставити да има везе и са недавном акцијом такозване "косовске полиције" о искључењу из саобраћаја возила са одређеним регистраским таблицама, односно како су медији у први мах пренели, оних возила која немају ознаке такозване "републике Косово".

У сваком случају то за сада остаје тајна. Полиција је, по пријави, изашла на место догађаја и направила записник.

Милица је претрпела тежак шок и биће јој потребно извесно време да се опорави. Како је изјавила за КМ Новине - сигурније се осећа у Косовској Митровици.

"Кад сам видела, одсекла сам се. На Косову ме никад није ухватила таква језа као јутрос у Београду. Питам се шта би се десило да су (нападачи) наишли у тренутку када сам излазила из аута? Вероватно је сада у питању и мала параноја, али осећам се сигурније у Косовској Митровици него у Београду" каже Милица.

Док је чекала да поправка буде обављена на Твитеру је позвала "симпатичне Београђане" да сврате и попију кафу са њом и другарицом. Било је оних који су се одазвали. Сви који су путем Твитера за ово сазнали били су у неверици и осудили напад.

Међутим, поправка аутомобила углавном јесте извршена за један дан али ни мало није била јефтина. Трошкови су на крају укупно износили 126.000 динара!

 ПОГЛЕДАЈТЕ ФОТОГРАФИЈЕ:  

  Редакција КМ новина апелује на починиоца, уколико ова информација дође до њих, да се макар анонимно јаве Милици путем наше редакције или њеног Твитер налога како би се извинили и, колико буду могли, да материјално надокнаде штету.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. Отпор Окупатору4. октобар 2018. 09:21

    Терористичка организација из фашингтона потпуно је преузела контролу над Србијом.Успела је преко лажних телевизија да доведе свог квислинга на власт познатијег као АЦУ ЛАЖОВА.Терористичка организација држи целокупно подземње и контролу наркотицима у Србији.Та терористичка организација познатија као дубока држава има под контролом НАТО и ЦИЈУ ,два злочиначка удруженја. Тренутно у Србији се по хитном поступку ради доводјенје муслиманског живлја из азије и тихо распоредјиванје по Србији,потпуно банкротиранје Србије и покретање тихе сеобе Срба у западну Европу а овде доводјенје квази азиланата и тихо населјаванје.Такодје ужурбано радена стваранју велике албаније и одвајанје косова од Србије.Та терористичка организација од 2000-те па на овамо шалје законска решенја за отежаванје живота Срба на овим просторима,ради то преко своје колоније ЕУ коју потпуно контролише.У Србији ова организација је се уселила у све институције ,од школа до фабрика,чак задире и у породицу.Све у свему бараћо Срби и остали сународници ако се ништа не предузме добро бити неће.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Одличан коментар - то је то! Немамо никакве вајде ни помоћи од државних институција. Морамо се сами бранити и штити: САМО-ОДБРАНА И САМО-ОРГАНИЗОВАЊЕ МОГУ нас спасити! Свако село, свака породица моја да се наоружа и уједини са околним људима. Да не буде издајица, морају се мајке и баке укључити у стварање РОДОВСКИХ ЗАЈЕДНИЦА по принципу Рода.

      Избриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине