Вести:

субота, 22. септембар 2018.

Милован Бркић: Никад веће

субота, 22. септембар 2018. | КМ новине 0

Министар финансија Синиша Мали је изјавио да ће октобарске пензије бити ''никад веће''. Пре четири године, оне су смањене за најмање 10 одсто, сада ће их повећати за око 9 процената! И никад веће у историји Србије!
Синиша Мали



















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Шизофрени Александар Вучић је озаконио лажи. Лаж је постала морална врлина. Што више лажеш, значајнији си, поштованији, угледнији!

Може ли се њему и његовим лудим министрима и картелу стати на пут?


Пред очима међународне заједнице, Александар Вучић је наместио тендер за продају РТБ кинеској компанији, да би отишао у Кину и затражио провизију у кешу, лекарску помоћ и азил за његову породицу. Канадска компанија најављује тужбу међународном суду, јер је дала бољу понуду од кинеске, којом ће РТБ Бор бити сурово опљачкан.

Прошле недеље, Вучић је сам себи, преко компаније Ал Дахра из Уједињених Емирата, посредништвом Млађана Динкића, продао Пољопривредни комбинат Београд, за само 105 милиона евра. Опљачканим новцем купио је ПКБ који се простире на површини од 300 квадратних километара, а цео Београд је смештен на 360 квадратних километара! Ко ће хранити двомилионски град?

И овај тендер је незаконит. Једини кандидат био је Вучић са понудом преко Ал Дахре. Претходно је запретио хапшењем Миодрагу Костићу и Петру Матијевићу ако доставе понуде на тендеру. Костић је ширио руке и молио помахниталог Вучића који га већ шест година пљачка, да му остави макар ''оно што је њему отац оставио у наследство''.

Продајући компаније и јавна предузећа чију имовину су стварале деценијама вредне руке грађана Србије, Вучић је куповао подршку француског колеге Макро(н)а, наркомана и педера, да га прими на споредном улазу у Јелисејску палату, како би поданицима саопштио како је и његова посета на улазу за уношење хране била ''историјска''.


 ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД" 
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/


Пацови напуштају брод који тоне, зато је напредњак Предраг Белић подржао Савез за Србију. Доскорашњи председник општине Алибунар привукао је највише пажњи на трибини у Вршцу, где су Јеремић, Лутовац, Борко Стефановић и Јанко Веселиновић представили програм Савеза.

- Нови почетак, нова енергија ми тече венама - поручио је Белић, чиме је изазвао хаос и у СНС-у и у Савезу за Србију.
Грађани су згрожени Белићевим ликом и делом. Неколико пута је хапшен и осуђиван због диловања дроге, изнуде, угрожавања безбедности и других кривичних дела. Крајем прошле године притворен је због сумње да је општински буџет оштетио за 247.295.928 динара. На терет му је стављено то што општина није расписала јавни оглас за давање пољопривредног земљишта у закуп.


Диктатура Слободана Милошевића није срушена удруживањем Веселинова, Човића, Перишића, лидера ДОС-а. Милошевић је пао кад су га издали Ивица Дачић, Бранислав Ивковић, Милорад Вучелић, Небојша Павковић, Милорад Улемек Легија...На исти начин урушиће се и Вучићев клан. Из тог окружења јуче је побегао Вучићев кум Горан Веселиновић, данас Предраг Белић, сутра ће Небојша Стефановић и Звонко Веселиновић, па онда сви остали.

Вучић има ретку болест костију (сарком пелвис). Сваки сарком костију је изузетно болан. Не постоји лек који би тај бол елиминисао, али могу да га ублаже. Бол се осећа, али је подношљив. Међутим, може се замислити како је када трпиш 24 сата 7 дана у недељи слаби бол. Болесник само од тога постаје суманут. Сетимо се само оног Вучићевог испада када је поломио браву на вратима у згради Владе.

Да би се то елиминисало, дају му се лекови за смирење. То морају да буду посебно изабрани лекови, јер и они који му се дају за смањење болова доводе до умртвљивања. Не даје му се морфијум, јер он удара и на срце, већ неки други који су на бази морфијума.

Користи коктел лекова који као један од ефеката имају визије, односно он јесте убеђен да је видео, чуо и доживео оно о чему говори. То је вештачки изазвана шизофренија, како лекари кажу.

У Србији би морало да се организује у историји никад веће суђење његовом картелу. У хали Арена, на јавном процесу, треба окупити више од 1.000 његових бандита који су нас сатрли, а по својој прилици, заувек уништили.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине