Вести:

петак, 7. септембар 2018.

Милован Бркић: Без промене

петак, 7. септембар 2018. | КМ новине 0

У Београду је 2. септембра одржана оснивачка скупштина Савеза за Србију, са програмом од 30 тачака. Говорило је свих 10 оснивача Био је то још један тежак и црн дан за ову експеримент државу. Боља вест је да међу њима није било Бориса Тадића.

Милован Бркић


















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Вучићу се ближи дан хапшења и одласка с власти његовог картела.

Потекле су ми сузе. Тврдо верујем да су говорници подметнути Србима, да нас још разбијају као бугарску скупштину, да са њима дођемо до самог горког краја и да нестанемо.

Познајем скоро све говорнике. Да је већина њих изведена пред судска већа, добили би преко двеста година робије.

Говорио је и Драган Ђилас који је финансијер неких од говорника. Није поменуо Вучића. Вучић њега ових дана описује као тешког криминалаца. Добро га познаје, сарађивали су, Ђилас му је пунио џепове. А, Ђилас о њему ни реч. Да се не замери.

Живимо и стењемо под најгором врстом диктатуре, али Ђилас о диктатору - ништа. Па кога ми то, онда рушимо, који систем, коју мафију?! Којим средствима? У тих тридесет тачка нема ни речи о стварању независног судства, тужилаштва и полиције, оснивањем независног тужилаштва за корупцију које би имало своју полицију, као у Румунији. Ни слобода медија се не помиње. Све је то директна претња говорницима - оснивачима.

Каквом нас то експертском владом замалаћују ове сподобе? Оном коју ће њих десет изабрати, постављајући ''експерте'', какве и Вучић поставља!

Нова политика се води са новим људима. Спонтаност побуде грађана мора да избаци вођу. Тако је настао Лех Валенса...

Заменик ми каже да морамо да збијемо редове, ови ће нас сатрти. Каже, вади брже њихова досијеа, да покажемо ко ће нас наредних година тлачити. Са њима нема зајебанције. Они краду и ћуте. А, научили су се красти, па су онда и Вучићев картел томе научили и довели га на власт. Мало су се прерачунали, јер Вучић краде и виче. На све, на грађане.

Србија је опљачкана за неколико стотина милијарди евра. Зар ће ових 10 говорника вратити држави опљачкане паре? Лустрација би могла почети од већине њих. Док Вучића буду водили на робију, или у лудницу, видим Ђиласа како га грли и даје му оловку да му напише рачуне, да његове паре сада буду у Ђиласовим џеповима. Већ видим како стотину хиљада бесних грађана опкољава Владу, изводи министре, а Ђилас са својом камарилом пије виски са одлазећом елитом, тапшући их по рамену.

На све критике које им будемо упућивали, описујући њихове раније злочине, Ђиласова екипа ће одмахивати руком - нећемо на то одговарати! Па, коме ћете одговарати маму вам јебем!

Ако грађани оборе Вучића, о истом трошку треба побити и Ђиласове ''експертски тим'', са којима је он себи набрао као градоначелник милијарду евра. Зар коза да чува купус!



 ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД" 
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/


Колико смо пута преварени. Да доводимо на власт најгору врсту олоша и лопова. Нама су потребне независне институције - независни државни тужилац, који има одред полиције која ради по његовим инструкцијама, независне судије које одлучују о оптужницама...

Напредњаци су све продали. Најновија је продаја Бора, на чекању су ПКБ, Комерцијална Банка, Азотара...

Знате ли ''шта" су Кинези купили за 1,46 милијарди долара? Оверене геолошке рудне резерве износе око 1,38 милијарди тона руде и садрже око 5,1 милион тона бакра, 202 тоне злата и 1.477 тона сребра. Потврђени ресурси, са просечном годишњом експлоатацијом 26 милиона тона руде, гарантују производњу бакра у наредних 50 година.

Да појаснимо...На дан 31.08.2018. године, на светској берзи важи цена формирана у марту и унца злата кошта 1.317 долара...Само резерве злата продате у Бору вреде 8.546.437.290 долара, или, речима 8 милијарди 546 милиона 437 хиљада 290 долара! Бакар и сребро нисам рачунао! Посао века по напредњацима је посао за доживотну робију!

Да ли ће то све Ђилас, уз малу напојницу, од стотинак милиона долара, оправдати? Свакако!

Да ли се сећате слободе штампе у време када је владао Борис Тадић и његов градоначелник Београда Драган Ђилас? Држали су медије под стегом много горе него Милошевић у своје време. А, без слободе медија и независних институција Србија се подићи не може.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине