Вести:

четвртак, 30. август 2018.

Безбедност Момчила Трајковића упитна

четвртак, 30. август 2018. | КМ новине 2

Покрет центра, преко извора који живе и раде на Косову и Метохији, сазнаје да постоји основана сумња да је безбедност косовског политичара, члана Председништва Српског националног форума, Момчила Трајковића угрожена.

Момчило Трајковић





Након што се отвореним писмом обратио председнику Србије хајка на Трајковића у прорежимским медијима не јењава. Подсећамо да је слична увертира била и пред убиство Оливера Ивановића. Ивановић је убијен 16. јануара 2018. године испред седишта странке коју је предводио, а свему је претходило цртање мете на челу и незапамћена хајка.

До нас је стигла информација да је пре неколико вечери у Чаглавици, месту у којем живи Момчило Трајковић, примећен један од људи задужених за „прљаве послове“ СНС-а и Српске листе, чувени Зеља. Сваки покрет господина Трајковића се прати и о свему се реферише централи у Београду.

Поред тога, на терену се свакодневно налазе телевизијске екипе које од грађана узимају изјаве које би потврдиле Вучићеве изјаве и реакције на отворено писмо Момчила Трајковића. Готово идентичан медијски линч припреман је и спроведен над убијеним Оливером Ивановићем пре седам и по месеци.

У таквој атмосфери страха припрема се и терен за посету Александра Вучића 9. септембра у Косовској Митровици. У међувремену се врши притисак на запослене у јавном сектору како би се обезбедио масован скуп. Тако су на пример директори у школама у обавези да доставе списак запослених који ће доћи на скуп подршке Александру Вучићу, а спискове достављају Јасмини Дедић, начелници школске управе у Косовској Митровици.

Покрет центра позива државни врх Србије и представнике Српске листе на Косову и Метохији, као и оне који у њихово име врше застрашиње, да се уздрже од притисака на локално становништво и од обрачуна са политичким неистомишљеницима.

Покрет центра
30. август 2018. године




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Покрет центра    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. На челу Србије скупише се НАЈГОРИ ЗЛОЧИНЦИ НАД СРБИМА у читавој историји Србије !

    ОдговориИзбриши
  2. Страшно је то када се човек осећа као плен! Нико у Србији, ани Срби на Косову и Метохији нису сигурни, јер су закони противљудски! А знамо ко је творац истих. За њима не расте зелена трава, осим , ако није кокс.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине