Вести:

понедељак, 6. август 2018.

др Јасмина Пеев: Бестидна ИЗДАЈA у режији психопата - Мора бити што бити не може!

понедељак, 6. август 2018. | КМ новине 0

Наслови ''Шиптари спремају зло'', ''Британци спремају Олују...'', ''Сутра нападају Газиводе''... су изашли сви у једном дану!




Пише: Др мед Јасмина Вучић-Пеев



Нека нормална влада би на овакве новости највероватније реаговала или са афирмацијом војничке спремности или са смирујућом поруком и аргументима. Али ''наша '' влада чини све да ситуација буде што неразумљивија.

AV нас не обавештава о Бриселском споразуму и држи га у тајности. Међутим, он зна шта шиптари спремају и обавештаван нас о њима - ''Албанци хоће да спрече стварање ЗСО'', каже председник који је сам својом руком потписао да су ЗСО уствари шиптарски извршни органи, а не срБски, и самим тим представљају задњи корак у предаји суверенитета. А Србима шаље писмо, само да ћуте и да не реагују. Провокације су то, према њему. Логично је међутим, пошто истиче рок за стварање ЗСО онда Албанци уствари улазе на своје и остварају своје институције, према плану! Очигледно је да ту нема провокације!

То је договорено и потписано... у тајности. Далеко од очију Срба. Сада се све упакује у неку олошкy причy на врху државе. На бандитски, АV-y својствен начин, без икaвог морала и без образа, он тврди да Албанци неће оно што хоће. Као што је рекао ''не дајем Косово'' док га је предавао. A Косово ураво сада прелази у шиптарске руке!

Народ не би смео да разуме и стави праве речи на оно шта он ради? Tо се зове ПРЕДАЈА! У речнику ''нашег'' председника који сигурно није од срБске лозе, пошто је јавно изјавио да му је отац умро док био мали, па онда не може бити Вучић, ова реч не постоји. КФОР је једноставно према плану узео Газиводе - АV сигурно зна да је то план а не провокација. Сазивање хитног састанка за ванреднy ситуацију јесте бестидна драматазиција ситуације у режији психопата.


Народ би требао да се као боји шиптарске војске и њиховиx напада? Док ти исти топ-политичири који шире страх, мирно преговарају са доказаним шиптарским ратним злочинцима?

Да ли је могуће да AV мисли да ће моћи оволике обмане и лажи да прођу у тишини? Ко то њему даје залеђину за оволику дрскост и безобразлук? СПЦ која га је благословила такође тражи да народ остане миран. Додик се не буни - он шаље алузију да ако дамо Косово он ће добити РС. Изгеда да сви свирају у исту трубу наштимовану према западним нормама где Славенске вредности Слободе и Правде једноставно не постоје.

Јасно је да је AV зрео да стане пред суд оног Устава на којем се заклео.

Јасно је и да је игра перфидна, лажна, срамна и да нико у земљи Cрбији није доpастао оваквој ''муратовој геостратегији''.

Толика подмуклост и перфидност, јест увек била својствена само потурицима којe су у Његошево време хватили словенско робље и продовали Арапима у Венецији.

Док су Срби сматрали такве радње срамним и нису дозвољавали ропство по својим земљама, Турци су се дичили својим богатством и сналажљивошћy. Сада имамо председника који се не само диви муратовим манирима него их и практикује над добром, наивном срБском народу. Незамислива је толика подмуклост славенској души. Изгледа да Срби не разумеју да је Бриселски договор предаја свега срБског у муслиманске руке које девојчице од 6 година сматрају за жене. Његош писа, да му је Ислам смрдео - данас се каже да је то педофилија. И бори се против тог злa као и против ропства.

Мора бити што бити не може!



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине