Вести:

петак, 24. август 2018.

Више јавно тужилаштво одбило захтев новинара да саслушање одржи у Косовској Митровици


Више јавно тужилаштву из Београда, које је новинара Ивана Максимовића позвало на саслушање, одбило је захтев да оно буде организовано у Косовској Митровици.

Више јавно тужилаштво одбило захтев новинара да саслушање одржи у Косовској Митровици
Иван Максимовић (на једној од изложби својих документарних фотографија са КиМ) осим својим текстовима, такође фотографијама и видео записима сведочи стање на Косову и Метохији ван утицаја политичких или других интересних сфера, онако како људи на терену говоре.


Разлог одбијања да се, према устаљеној судској пракси, саслушање организује према адреси боравка, Тужилаштво ничим није образложило чиме се додатно уноси забуна јер је и у неким недавним случајевима поступано управо на овај начин што је Максимовић у одговору на претходни позив прецизно навео.

Како смо већ раније писали, о чему можете читати кликом на ову ВЕЗУ⇗ иако нема прецизних навода о ком се то "кривичном делу ради", датум наводног подношења пријаве упућује на одређени закључак да се радио о тексту објављеном на нашем порталу а под називом "Постоји ли за Вучића друго решење осим метка?!".
Уколико се заиста ради о овом тексту онда то уноси забуну јер Максимовић није његов потписник. У том случају је сасвим извесно да се довођењем новинара у везу по не баш разумној основи, у ствари ради о прогону па чак не ни политичком већ станачком, режимском.

Иначе, Максимовићу, позив је по први пут стигао 21. не баш јасним поводом, али у својству "осумњиченог", да дође у Више јавно тужилаштво у Београду ради давања изјаве у предистражном поступку.

Следеће давање изјаве  је заказано за 17. септембар ове године у Београду.


Иван Максимовић новинар портала КМ Новине и дописник Магазина Таблоид из Косовске Митровице је, иначе, једини новинар са Косова и Метохије који протеклих година извештава, пише и аргументовано разоткрива криминалну структуру владајућег режима и издају Косова и Метохије која се нескривено спроводи.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

3 коментара:

  1. Хајка, притисци и претње Максимовићу ( као и овај конкретно, где га малтретирају и мрцваре -јел "може им се") су у ствари усмерене и према свима другим Часним Србима!! Режим да престане са таквим бедним понашањем и остави човека на миру. А то значи да објективно и истино пише о њиховој издаји, нажалост, коју морамо спречити !!

    ОдговориИзбриши
  2. С обзиром да срБско законодатсво више не вреди на Косову - са којим правом може Београд да позива становнике Косова на јуристичку одговорност у Србију? То смрди на олош и превару, као све што излази из уста психопата на власти који издадоше земљу Србију и распордаше наше просторе, руднике.... отераше људе.

    ОдговориИзбриши
  3. Јасно је као дан, систем осуђује своје реалне и успротивљене грађане! Хвала Ивану за досадашњи рад и желим му да не буде крив што није написао тај текст.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине