Вести:

уторак, 21. август 2018.

Туча шиптарских одборника СО Прешево (ВИДЕО)

уторак, 21. август 2018. | КМ новине 0

Одборник Шпат Алиу је са говорнице расправљао са председником општине Прешево, Шћипримом Арифијем, износећи оптужбе које се не наводе у скраћеном видео снимку.

#Tuča, #Šiptari, #Albanci, #Preševo, #Opština, #Odbornik,
Туча на седници СО Прешево








Арифи је устао и почео да се свађа са Алиуом али је Седница  прекинута а то је само помогло да дође до жестоке туче када су се одборници срели на излазу из сале.

Ово је само обичан пример који разбија вештачки мит о снази и слози Шиптара чији је национални идентитет, али и циљеви којима су некада стремили макар привидно заједнички, данас у великој кризи. Tо се одражава на све области живота.

Слично као и код других народа Балкана који су у неоколонијалном положају према Западу, и код Шиптара су на власти вољом "страног пријатеља" постављени доказани криминалци, злочинци и разбојници сваке врсте.

Ово је утицало на опште разочарење и јачање свести да је све до сада била лаж и да се борба своди на ону за личне интересе. Нарочито јер је сиромаштво најизраженије управо код Шиптара који услед тога масовно емигрирају у земље западне Европе а они поробљени идејом о исламском фундаментализму и у редове терористичких формација да се тамо боре.

Вероватно је и све ово један од разлога који пожурује негативно решење за Косово и Метохију како би кроз лажи о некаквој "моћној противничкој страни" Шиптари добили оно што њихови савезници прижељкују како би под том маском контролисали и експлоатисали овај део Европе. То би могла да потврди и чињеница да ову вест, објављену јуче, ни један медиј на српском није пренео! КМ новине у складу са својим досадашњим начином рада и овај пут својим читаоцима доносе ову вест.

Занимљиво је да су се и шиптарски одборници у илегалној "Скупштини" сепаратиста основаној у Приштини, на свакој седници тукли док им у помоћ није пристигла "Српска листа" да превагне у гласању за демаркацију са Црном Гором након чега су туче престале. Видећемо да ли ће и овај пут нека друга срска страна помоћи да залечи Шиптарима ране.

Погледајте како је изгледала туча Шиптарских одборника током Седнице СО Прешево:

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине