Вести:

недеља, 19. август 2018.

Вучићу поводом издаје Косова и Метохија: Доста више, па нек кошта шта кошта!

недеља, 19. август 2018. | КМ новине 0

Сада више издаја није прикривена, ово је у свим медијима од јутрос. Ту су анализе процене и све остало како је наложио Председник, Премијер, Министар у свим министарствима, Поглавар СПЦ.Да ли ико има право да решава на такав начин највеће национално питање? И то не мислим на појединца, већ целу политичку структуру, нпр. један сазив парламента. Скоро је о томе било речи на једном скупу академика, Срба са КИМ и представника цркве.

Ко те бре тера да ти решаваш нешто? Знамо, они коју се те довели на власт. Они који су честитали победу неколико сати пре избора. Они са запада који само траже што веће издајнике које би подржали, а за тебе су проценили да ћеш бити већи издајник од Тадића. Има тога и у депешама Викиликса.

Знаш ли несоју колико је њих живот дало за слободу. Повећaш плате и пeнзије по 2 % да подрже издају. Јадни смо ми и са тобом и са таквима, а на жалост има их. Направио си такву климу да се брзо размножавају. Мислиш да можеш уз медиjску контролу, покрадене паре, подршку криминалаца и тајкуна да продаш свету српску земљу, чуј продаш, поклониш за још мало власти. А шта ћеш онда, и шта ће овај народ с тобом, кукала му мајка.

Ти си прислушкивао разговоре Томислава Николића и осталих радикала, носио Шешељу у Хаг, са жељом да Тому замени тобом. Међутим он је намирисао твоју жељу да замениш Тому и могућу превару па је уместо тебе поставио Драгана Тодоровића. И био је у праву после месец дана оде ти по договору. Тома покраде мандате и оставке али и џип. Мики Ракић вам направи Напредну странку. То ће изгледа бити највећа историјска грешка ДС-а с обзиром на последице које ће то произвести.

Ко вам даде предлог за име? Није случајно свакако. Нестаћете као и прошли пут. Заборавили сте да Вас од народа није могла одбранити ни војска ни полиција. Заборавили сте Савамалу. Зар то треба Србији поново?

Данас у медијима процене колико би нас рат коштао. Јел ми то нападамо неког? А да се бранимо хоћемо, увек и од сваког. Ја као и сваки други частан човек своју породицу и земљу браним и бранићу на основу критеријума части, морала, вере и нације а не економских параметара. Замислите да неко хоће да вам убије дете. Па извршите процену да се економски не исплати да га браните. Ако пуцају можда ране још неког или оштете фасаду. Најбоље је а пре свега економски оправдано извести га на улицу да га ту убију, тако је најбоље за остале. Међутим, шта кад дођу по следеће…

Звездан Ристић
Тебе у овоме, по мом мишљењу, ако не мислиш да нам и то требаш одузети, могу подржати само највеће фукаре и издајници у Србији. Лопови, криминалци и политичке проститутке како би се сачували од закона за ово до сада и продужили да пљачкају народ. Не сумњам да Вас има, можда крађом и медијском манипулацијом и више од 50%, али има и нас који мислимо другачије.
Ево ја Звездан Ристић, отац 5 деце, деда 2 унучета, одликовани ратник са Косова, тренутно председник ОКО СРС-а у Топлици, ситан и небитан лик, написах теби ово, тренутно тако моћном и свемогућем у Србији. Написах јер немам прилику да ти то кажем у лице. Свестан да ћу трпети последице. Али више не могу да гледам ни тебе ни твоје криминалце који воде овај мој град али и многе друге.

У мом граду Куршумлији, тако стратешки важном, тренутно се исељава четири пута више људи од доласка тебе и твојих на власт. Довели сте до тога да 10% становништва на казану док истовремено локални тајкун Радован Раичевић Раша и његови сатрапи су приватизовали ОО СНС-а, општину, општинска предузећа чак и спорт и спортске организације. Док народ нема шта да једе, њихова фирма-e остварују добит од невероватних 1 милијарду 852 милиона динара. То су 2,5 буџета општине, а све од злоупотребе локалне власти, коришћења природних богатстава (пролом воде) и омогућавања да Ђавољу Варош користи као приватну својину. И ти за све то знаш и ћутиш. Е време је да кажемо ДОСТА.

Дугујем то прадеди Трифуну солунцу, деди Миливоју ратнику из 2 светског рата, а највише Сину Божидару и унуку Милошу. Дугујем Србији, па нека кошта колико кошта.


Звездан Ристић
Куршумлија 10. 08. 2018.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Куршумлија    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.