Вести:

четвртак, 5. јул 2018.

Режимски "Ало!" види Сашу Мирковића где га нема

четвртак, 5. јул 2018. | КМ новине 0

Лист „Ало” у свом тексту од 4. јула наводи да се на конференцији за новинаре „Саша Мирковић, пајтос Вука Јеремића, појавио са фантомком, што јасно поручује да се припрема неко зло”.




Међутим, како смо утврдили, естрадни менаџер, продуцент и бивши посланик СНС-а Саша Мирковић није присуствовао поменутој конференцији за штампу.

Иза текста листа „Ало”, објављеног под насловом „ЈЕРЕМИЋЕВ ЛУДАК СА ФАНТОМКОМ; Од чега се КРИЈУ и какво ЗЛО спремају Србији?” заправо се налази извештај са конференције за штампу тима серијала Рикошет, који је најавио да ће се бавити детаљима убиства председника грађанске иницијативе „Слобода, демократија, правда“ Оливера Ивановића. Наиме, лист „Ало” је од поменуте конференције пренео само слику из даљине на којој се виде две особе са фантомкама и поменуту тврдњу да се испод једне од њих крије Саша Мирковић. Међутим, како је за Фејк Њуз (Лажна вест) Трагач потврдио сам Мирковић, он се није појавио на конференцији, а људи у фантомкама су ту били у име „Покрета уједињених фантома”.

„Данас нисам био на конференцији за штампу Рикошет – ко је убио Оливера? На конференцији су били уредник Предраг Поповић, адвокат Рикошета Наташа Тошић и чланови Покрета уједињених фантома. Горан Марковић и ја смо продуценти и налазимо се са екипом на терену”, рекао је Мирковић.


И у извештају доступном на сајту Медија центра такође се наводи да упркос томе што је најављен као један од говорника Мирковић није дошао на конференцију: „Иако је најављено, на конференцији за медије нису присуствовали продуценти серијала Саша Мирковић и Горан Марковић. У образложењу организатора стоји да је продуцентима серијала "Ricochet – who killed Oliver?" угрожена безбедност, те из тих разлога нису могли присуствовати данашњем догађају”.

Како се може видети и са фотографија из близине које су доступне на овом сајту, али и на видео снимку са конференције, испод фантомки није Саша Мирковић, нити је уопште био на конференцији.

Да је Саша Мирковић присуствовао конференцији, и то „као маскирани менаџер Вука Јеремића”, писали су и Информер и Пинк.

Данка Михајловић,
ФН Трагач

 http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Фејк Њуз    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине