четвртак, 5. јул 2018.

У Прилужју на КиМ Шиптари покушали ножем да убију двoјицу Срба, браћу

У том нападу ножем је избоедн Никола Дејановић у пределу груди и налази се на одељењу интензивне неге у Косовској Митровици.

Фото: Илустрација КМ новине







Режимска телевизија "Мост" из Звечана у штурој вести преноси да је младић је задобио више убодних рана у пределу обе стране грудног коша и леђа.

"Тренутно је стабилан, радимо испитивање, он се налази на одељењу интензивне неге КБЦ-а” , рекао је заменик директора болнице у Косовској Митровици Златан Елек.

Како је екипи ове телевизије рекла мајка повређеног Николе Дејановића, њега и брата напла је група Албанаца док су се враћали кући а приликом напада су користили "неку врсту спреја".

Пре неки дан рањен је и младић у Сувом Долу недалеко од Косовске Митровице и то након серије напада на Србе широм Косова и Метохије.

Срамно је и неразумљиво да се медији на српском језику са Косова и Метохије овим нападима баве површно више покушавајући да их од јавности сакрију него да их предоче и тако лармирају оне који су окупирајући Косово и Метохији небројено пута понављали да ће обезбедити мир и сигурност. Уместо таквог извештавања медији као да се утркују који ће више простора дати представницима владе Србије или страних и сепаратистичких организација у зависности од тога на чијем су буџету и под чијом контролом. Тако се десило и овај пут са још једним поновљеним саопштењем Марка Ђурића испред Канцеларије за КиМ који се сваки пут по повратку из Брисела хвали "успесима" и "победама" на преговорима са вођама терориста и сепаратистима а Србе из дана у дан све више нападају и све су угроженији уступцима према шиптарским сепаратистима и естремистима које је Бриселски споразум начинио.

Фотографије  снимке српских жртава нећете моћи да видите у домаћим, нити у у било којим другим медијима, што помаже бржем заборављању да је било каквих напада уопште  било.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Нема коментара:

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.