Вести:

петак, 29. јун 2018.

Рикошет пита Вучића: Зашто сте дозволили да Ваши сарадници стрељају Ивановића?!

петак, 29. јун 2018. | КМ новине 0

Продукција серијала "Рикошет - ко је убио Оливера" обратила се јавно председнику Србије и питала зашто није заштитио Ивановића већ дозволио његово стрељање?

Илустрација: КМ новине 2018.




С обзиром да је Александар Вучић, као и остали високи представници власти Србије, одбио да одговара на питања новинара Рикошета, они су га данас јавно путем званичног Твитер налога упитали "Зашто нисте заштитили Оливера Ивановића кад Вас је обавестио о свему, него сте дозволили својим блиским сарадницима да изврше његово стрељање"?


За сада нема рекација на ово питање а мала је вероватноћа и да ће уследити.

Током истраге убиства Оливера Ивановића новинари специјалног издања серијала Рикошет дошли су до ексклузивних сазнања која су више пута наговестили у јавности припремајући нас за спектакуларна сазнања. нешто више можете прочитати и у интервјуу КМ новина са продуцентима Рикошета о томе да су (клик на везу) "у убиство Оливера умешани и најближи".

Да сазнања имају одређену тежину наговестио је читалац интернет портала "Корени" где је продуценту овог серијала (клик на везу) Саши Мирковићу отворено прећено смрћу.

Због претњи и притисака на новинаре и продуценте овог серијала, за 4. јул је заказана конференција за новинаре у Медија центру у Београду.



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине