Вести:

четвртак, 7. јун 2018.

''Царинско'' уједињење Албаније са окупираним Косовом и Метохијом

четвртак, 7. јун 2018. | КМ новине 0

У илегалном тзв "парламенту у Приштини, шиптарски епаратисти су са 67 гласова "за", једним уздржаним и једим "против", усвојили "Споразум о царинском уједињењу Приштине и Тиране".

#Kosovo, #Metohija, #separatisti, #Albanija, #Srbija, #Velika_Albanija,
Илегални "парламент" шиптарских сепаратиста у Приштини





После дебате одржане у понедељак, посланици су потврдили споразум између илегалних квази- институција сепаратиста са КиМ и Албаније, након што средином прошле недеље подржали нацрт којим се укида контрола кретања путника на граничним прелазима са Албанијом.

Предлагач резолуције, посланик Социјалдемократске партије Дардан Молоћа рекао је тада да се тиме не уклања граница, већ укида контрола приликом кретања грађана што је само еуфемизам јер заправо на делу видимо идеју стварања Велике Албаније.

Иако Александар Вучић не пропушта прилику да критикује претходне власти за многе лоше кораке и које јесу и које нису учинили, ипак за време његове власти долази до неких од најштетнијих одлука. Тачније, он је у илегални парламент косовских сепаратиста увео је Србе кроз своју "Српску листу" и тако дао легитимитет Шиптарима, довео Рамуша Харадинаја за премијера сепаратиста, повукао сопствену и признао њихову законодавну и извршну власт, па чак и омогућио заокруживање "државне границе" између сепаратиста и Црне Горе будући да је предлог о демаркацији усвојен управо гласом члана "Српске листе" Адема Хоџе о чему смо већ писали

Како РТВ Пулс из Шилова преноси, Вучићева "Српска листа" је издала саопштење у коме наводи да "Царинско уједињење Приштине и Тиране представља јасну манифестацију такозване "великоалбанске политике", и додају да то потврђује потребу најхитнијег састанка представника Српске листе са председником Србије Александром Вучићем.
Српска листа наводи у том саопштењу да је то царинско уједињење за њих потпуно неприхватљиво и констатује да оно представља производ политичког насиља у Скупштини у Приштини".


Све ово су најбезочније и нусне лажи. већ смо навели њихову помоћ у заокуживању "државне границе" са ЦГ.

У овом тренутку та листа која недвосмислено спроводи издају Косова и Метохије наводно није у илегалном парламенту али се у српским медијима они свакодневно појављују као "представници" или функционери "у оставци". Дакле, ако је њихово присуство могло да спречи овакав један предлог, а могло је, онда је опет њихово одсуство помогло да се он усвоји. Тако да шта год они учинили у сваком случају помажу заокруживању шиптарске "државности" на КиМ и то је врхунац њиховог постојања.

#Kosovo, #Metohija, #separatisti, #Albanija, #Srbija, #Velika_Albanija,
Карта Велике Албаније. Без Срба то није било могуће.

Наводно инсистирање на састанку са Вучићем поазује њихову удаљеност од Београда и препуштеност сепаратиситчкој управи чији су сами кормилари. А што се безбедносне ситуације Срба тиче, онако како је то обећавано у свим њиховим предизборним кампањама за илегалне шиптарске изборе, последњи талас насиља над Србима показује сву њихову ажурност и сврсисходност. Једино што су спешно урадили јесте стварање шиптарске државе на крви српског народа са Ким, то им је у ствари и био једини циљ.




http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине