Вести:

субота, 30. јун 2018.

Саша Мирковић није крив - одлучио Привредни апелациони суд

субота, 30. јун 2018. | КМ новине 0

Саша Мирковић из Зајечара очекује ослобађајућу пресуду након одлуке Привредног апелационог суда.

Адвокат Наташа м Тошић и Саша Мирковић испред Суда у Зајечару






Поштовани представници медија,

Обраћам Вам се у својству браниоца Господина Саше Мирковића следећим званичним саопштењем:

Кривични поступак против мог брањеника, Господина Саше Мирковића, вођен је на основу кривичне пријаве коју је против њега, а у име Града Зајечара, поднео садашњи Градоначелник Зајечара Господин Бошко Ничић. Реч је о 1.662 новогодишња пакетића и наводној штети коју је мој брањеник причинио Граду Зајечару у износу од нешто више од 13.000.000,00 динара.

Бошко Ничић
Наведену кривичну пријаву Господин Ничић поднео је противу мога брањеника након доношења пресуде привредног суда у Зајечару којом је Град Зајечар обавезан да наведени износ плати фирми из Београда "Off Company". Дана 30.маја ове године привредни апелациони суд у Београду укинуо је наведену пресуду привредног суда у Зајечару, списе предмета вратио привредном суду у Зајечару на поновно суđење и одлучивање са јасним упутствима да у конкретном случају спорне пакетиће нико званично није поручио у име нашег Града, па следствено томе Град Зајечар није ни био у обавези да плати те пакетиће, нити је Град Зајечар овим правним послом оштећен на било који начин од стране Господина Мирковића.

Мој брањеник је првостепеном неправоснажном пресудом основног суда у Зајечару осуđен на годину дана затвора због штете коју Граду Зајечару није причинио. Очекујемо укидање наведене пресуде по нашим жалбама од стране вишег суда у Зајечару, враћање списа предмета основном суду у Зајечару на понoвно одлучивање и доношење ослобађајуће пресуде господину Мирковићу.

Како сте све време извештавали јавност о суђењу Господину Мирковићу, захтевам да јавност објективно информишете о свим релевантним чињеницана везаним за овај поступак објављивањем овог знаничног саопштења.

У име тима бранилаца Господина Саше Мирковића,

Адвокат Наташа М. Тошић из Зајечара,
Адвокатака канцеларија Тошић




http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине