Вести:

уторак, 19. јун 2018.

Саопштење уредничког колегијума серијала ''Рикошет - ко је убио Оливера''!

уторак, 19. јун 2018. | КМ новине 0

Данас смо сви из изјаве колеге Цветковића чули и видели, да мета није био он, него "људи" који и даље новинарски истражују убиство Оливера Ивановића.

#Rikošet, #Ko, #Je, UBio,#Olivera,#Mediji, #Istina, #Novinar, #Saznanja, #Cvetković, #Saša, #Mirković,
Фото: Илустрација





Пошто су у неколико наврата ових дана од стране режимских новинара и лажних режимских аналитичара, помињани наши продуценти Горан Марковић и Саша Мирковић, страхујемо за њихову безбедност и животе, као и свих осталих чланова екипе!

Са колегом Цветковићем нико из тима Рикошета није контактирао, али сада га јавно позивамо да укрстимо информације, документацију, снимке и сазнања о томе ко је убио Оливера!

Такође, колега Цветковић може да учествује као саговорник у серијалу Рикошет - ко је убио Оливера?

Ово је данас одлучено на редакцијском колегијуму као и то да цео тим Рилошета остаје предано да ради на прикупљању материјала и доказа за наш серијал!

Осим Цветковића, јавни позив за учешће у серијалу Ricochet - who killed Oliver?, имају и Александар Вучић, Небојша Стефановић, Загорка Доловац, Марко Ђурић, Горан Ракић, Милан Радојичић и Зоран Милојевић - Зеља, од државних и партијских званичника.

Напомињемо да смо разговарали са пуно сведока као и политичара страни косовских Албанаца, како не би било пристрасности. Циљ Рикошета је објективно информисање и слободно новинарство без икакве принуде или присиле од стране било кога. О одговорима горе наведених обавестићемо јавност!

Једно од питања за Горана Ракића је да ли су радиле његове личне камере на његовој згради или згради Рио у Митровици на дан убиства и где су снимци?


Уреднички колегијум серијала
Рикошет - ко је убио Оливера!




http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине