Вести:

понедељак, 4. јун 2018.

Понижење и аболирање злочина присуством Ника Дучића на Видовданској колонији у Грачаници

понедељак, 4. јун 2018. | КМ новине 2

Затирање српског народа више не долази само од шиптарског зулума већ и од оних конвертованих у српски лик који помажу да злочин отимања Косова и Метохије добије коначан облик - српска покрајина без Срба. Све то уочи Видовдана!

Ник Дучић, српско презиме поносно пред заставом која је симбол за неке од
највећих и најужаснијих злочина у људској историји, ништа мање почињених ни над Србима

На Косову и Метохији ових дана дошло је до серије беспризорних напада на Србе и српску имовину са свима јасним циљем - застрашивање које за сврху има прогон преосталог српског становништва. У овом тренутку се ни један догађај на КиМ не може одвијати а да није у сенци ових злочина. Отежавајућа је околност што има све више људи са српским именима (мада у ствари из редова Цигана, Црногораца, али и Срба без интелектуалног и моралног утврђења у правди и доброти) који чине све да омогуће заокруживање албанске идеје о потпуном нестанку Срба са Косова и Метохије.

Тако су организатори Видовданских свечаности, најважнијег културног догађаја у покрајини, на отварање ликовне колоније довели команданта америчке окупационе базе Бондстил, Ника Дучића. Тиме је директно понижено српско културно и духовно стваралаштво које вековима сведочи тежак живот Срба на овом простору.

Сасвим огољено ти људи са платног списка шиптарских сепаратиста, приказали су сопствену душевну беду и јад као и крајњу злонамерност према народу који им је дао све вредно што у животу мају. Просто, они су одлучили да од тог унесрећеног народа још више отму за себе и ту не може бити никакве увиђајности јер ће им она врло брзо рачун у банци свести на минус.

Победносно и цинично како је већ својствено злочинцима који су се домогли победничког пиједестала, печат на све то ставио је и сам командант те базе непријатељске армије према Србима чију годишњицу окупације такође обележавамо ових дана.

Амерички амбасадор Дејвид Шефер током рата у БиХ није се либио да прстом покаже ко су злочинци - увек они који се супротстављају америчким прохтевима, нико други.





Без имало стида и устручавања, човек чије презиме звучи као српско што представља одличну врсту мимикрије, Ник Дучић, на отварању те колоније је рекао "да је ситуација у већем делу Косову мирна и стабилна".

Како про-шиптарски медији преносе он је изјавио да је "нажалост, било је неких инцидената" над Србима али и оценио да је ситуација мирна.

"Знам да сте прочитали вести, да су нажалост били неки инциденти, али у већем делу Косова, посебно у мојој области, ја видим да је стабилно, мирно и сигурно. Ми подржавамо Косовску полицију и друге косовске институције у њиховим напорима да побољшају способности и демонстрирају професионализам у решавању тешких проблема", казао је Дучић.

Ова више него срамна изјава потврђује уверења Срба да ће можда баш Ник Дучић бити човек под чијом ће командом Срби коначно доживети националну катастрофу. Наиме, након дивљачког НАТО бамбордовања које је предводила управо Америка, и склапања споразума у Куманову, спроведена је окупација Косова и Метохије. Шиптарски терористи, које је Америка својом војном силом штитила и заступала њихово право на некажњене злочине над Србима, са уласком НАТО снага на КиМ, посебно у зонама које су контролисали Американци и Британци, протерала је скоро до последњег Србина, укључујући наравно и зону за коју је данас директно одговоран Ник Дучић.

Тако да он одлично зна да су координисаним акцијама Шиптарски злочинци побили и прогнали Србе из зоне за коју данас каже да је "нарочито стабилно, мирно и сигурно" а то пре свега јер Срба тамо више и нема а њихови домовина и  имовина су узурпирани а светиње и гробља порушени, попаљени, оскрнављени.

Шиптарски терористи, држављани Америке, који су учествовали у терористичким акцијама а касније у униформама своје злочиначке "војске" убијени, данас су терет у односима са Америком која тражи правду за њих и кажњавање њихових убица! О терористичким актима које су починили, нема лоших речи.









КМ новине ће у наредним данима покушати да истраже ко је команданта америчких окупационих снага довео на отварање ликовне колоније која је некада била културни светионик српског народа и непосредни сведок али и тумач његовог страдања, тешког живота и борбе за очување Косова и Метохије.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. Анониман5. јун 2018. 23:47

    Огорчена сам, шта да кажем? Данас сам чула оно што је Вучић рекао, да велике силе не признају Резолуцију 1244. А такође да ако наша Војска и Полиција уђе на територију КиМ, сматраће као напад на НАТО??? Зашто није прекинуо Бриселске разговоре још пре 3-4 године. Као да није знао до чега ће нас довести све то.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман7. јун 2018. 16:07

    убица, непријатељ, чињеница да има неко српско порекло то не мења, користиће то ако треба, као усташе...јањичар.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине