Вести:

среда, 6. јун 2018.

Кристиан Каш: На Косову и Метохији стабилно - али само за Американце

среда, 6. јун 2018. | КМ новине 0

Командат америчке окупационе базе "Бондстил" на Косову и Метохији, Ник Дучић, недавно је изјавио у Грачаници да је "да је ситуација у већем делу Косову мирна и стабилна" упркос све јачем интензитету напада на Србе.

#кристиан, #каш, #косово, #метохија, #Србија, #напади, #Албанци, #Kristian_Kahrs, #KFOR, #NATO, #mediji, #novinari,
Кристиан Каш




Бивши официр за медије НАТО пакта на Косову и Метохији, Норвежанин Кристиан Каш, за КМ новине каже да је на КиМ ситуација стабилна али за циљеве које Америка има:

"Ситуација је можда стабилна за америчку страну. Они имају своје циљеве, и користе Албанце као своје средство и обавештајну мрежу, као што су чинили и са Фљоримом Ејупијем, главним терористом за напад на ауттобус Ниш - експреса" 16. фебруара 2001 године, у Ливадицама код Подујева а истовремено је радио за ЦИА" изјавио је Каш за наш портал.

Изјаву команданта Бондстила можете прочитати овде: Понижење и аболирање злочина присуством Ника Дучића на Видовданској колонији у Грачаници

О нападу у Ливадицама када је убијено 12-торо Срба, укључујући и малог Данила који је имао 2 године као и његову мајку у поодмкалом периоду трудноће која је ускоро требало да се породи, због чега КМ Новине инсиситирају на броју од 13 жртава у том нападу, урадили смо обиман интервју у коме Кристиан Каш указује на директну везу умешаности америчких служби у тај терористички напад. Кликом на везу можете прочитати итервју под насловом "Терористички напад у Ливадицама изведен уз подршку САД".

Након тог напада Каш је схватио да оно што се може видети у западним медијима не одговара истини на терену и сам одлучује да се лично извини српском народу те покреће портал (клик) "Извини, Србијо" где у више наврата и изузетно аргументовано указује на анти-српско деловање Запада и терор који се организовано одвија над Србима.

Такође, и за ову прилику Кристиан додаје да постоји много доказа о америчкој контроли напада на Србе и њиховим разлозима за то:

"Косово и Метохија су подручје где су најбројнија регрутовања за учешће у ратовима које воде исламски терористи у свету, не само исламска држава (ИСИС). А када видимо како Американци подржавају терористе у Сирији, све ово има смисла... Јесте, може командант Бондстила да каже да су Косово и Метохији стабилни али за Американце и њихове циљеве, али сасвим сигурно да нису за свет и светски мир..." закључује Каш у изјави за КМ новине.

За више детаља прпеоручујемо његов текст од раније "САД дестабилизују Србију албанском герилом", где износи много појединости о томе.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине