Вести:

понедељак, 18. јун 2018.

АПЕЛ: Још једном ратнику са Кошара неопходна помоћ! (ВИДЕО)

понедељак, 18. јун 2018. | КМ новине 0

Ветерани приштинског корпуса - 125. моторизоване бригаде, покренули су акцију помоћи свом саборцу који се, са својом породицом, нашао у веома незавидној ситуацији након преживљеног тешког инфаркта...

#Karaula, #Kosare, #Heroj, #RAT, #Kosovo, #Metohija
Живко Попов









Хвала Богу, јавило се неколицина добрих људи која је својим средствима и доброј вољи помогла овог нашег брата, саборца Живка Попова да обезбеди преко потребне лекове без којих је био и без којих му је живот у опасности.

Иначе, Живко је рањен на Кошарама 11. маја 1999. год. од дејства непријатељске артиљерије приликом извршења борбеног задатка, враћања државне границе под контролу снага ВЈ. Иако рањен није напуштао положај и своју браћу све док није стигло појачање...

Тада је задобио тешке повреде главе и руке.

Одликован је медаљом за заслуге у областима одбране и безбедности.

После рата је лечен од последица стреса након чега се опоравио, али последице и ожиљци су и даље видљиви.

Данас је отац четворо (малолетне) дивне деце, три девојчице и једног дечака, које је издржавао радећи најтеже физичке послове све до 28. марта, када је доживео инфаркт миокарда, и сада му срце ради са мање од 30%! Друга операција је заказана за 12. јун.

Након покретања акције да му се помогне, одлучили смо да га обиђемо и пар наших добрих људи је отишло у његово Бачко Градиште и посетило га.

Стање на терену које смо затекли је следеће:


ЖИВКУ ЈЕ ПОТРЕБНА ПОМОЋ У СВЕМУ!!!

1. Кућа је у толико лошем стању да прети да се уруши, и људи који су били на лицу места тврде да ће следећу зиму и снег тешко издржати и да ће се под већим снегом сигурно урушити!?!

Као таква је тотално небезбедна, поготово за децу, па би требало реновирати кућу и тој деци обезбедити кров над главом пре зиме!?!

2. Живкова супруга повремено надничи на њивама за дневницу која им никако није довољна.

Сада Живко и његова породица немају апсолутно никаквих прихода!

3. До скоро су имали једну козу чијим млеком су хранили децу, међутим, недавно им је неко ту козу украо па сада немају ни то.

Обзиром да је Живку потребна помоћ у свему, и да су на терену била два добра домаћина, који веома добро познају прилике на селу, као и породичне прилике такође,
кажу да би било добро, за почетак, поред новчаних средстава, обезбедити им два прасета, једну или две козе и двадесетак кокошака носиља како би се деца лакше прехранила док се стање на неки начин и уз Божију помоћ не побољша.

ЗАТО АПЕЛУЈЕМ НА СВУ БРАЋУ ВЕТЕРАНЕ И СВЕ ЉУДЕ ДОБРЕ ВОЉЕ, ДА ПОМОГНУ!


УКОЛИКО НЕМАТЕ СРЕДСТАВА ДА ПОМОГНЕТЕ МАТЕРИЈАЛНО, МОЖЕТЕ БАР ПОДЕЛИТИ ОВУ ОБЈАВУ ДА ЈЕ И ДРУГИ ВИДЕ, КАКО БИ МОЖДА ПРОНАШЛА НЕКОГ ВЕЋЕГ ДОНАТОРА И ДОБРОТВОРА КОЈИ БИ СПАСИО ОВУ ДОБРУ И ЧЕСТИТУ ПОРОДИЦУ!

Адреса:


Живко Попов
Ул.Партизанска 71
21217 Бачко Градиште


Жиро рачун


220-2230000050450-67
Живко Попов Pro Credit Bank


ХВАЛА!!!

АКО ЈЕ ДРЖАВА ЗАБОРАВИЛА ХЕРОЈЕ МИ НИСМО!!!

СВИ ЗА ЈЕДНОГ ЈЕДАН ЗА СВЕ!!!

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽




http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине