Вести:

среда, 27. јун 2018.

Продуценту ''РИКОШЕТА'', Саши Мирковићу, отворено прете смрћу

среда, 27. јун 2018. | КМ новине 1

Отворена претња смрћу, Саши Мирковићу продуценту серијала "Рикошет - ко је убио Оливера", објављена је на интернет порталу Срба у расејању "Корени".

#Саша, #Мирковић, #Серијал, #Рикошет, #Оливер, #Ивановић,
Саша Мирковић




Иако у виду коментара, претња је директна и отворена због чега је тим серјала "Рикошет" издао следеће саопштење за јавност:

Како се приближава конференција за штампу наши продуценти бивају све угроженији и отвореније се прети. 
Оно што имамо да објавимо на конференцији за штампу 4.јула у среду у Медија центру се вероватно многима не допада па ће на сваки начин то покушати да спрече! Убиства у Србији су све учесталија, а починиоци се не пролазе. Ми се новинарским истрагама таквих убиства и бавимо и нећемо одустати од тога.

Захтевамо од међународне заједнице заштиту да не би био било ко од учесника конференције, као и од новинара, ликвидиран или под сумњивим околностима опет хапшен без икаквих доказа и само зато што откривамо истину коју смо сазнали о убиству Оливера Ивановића!




Остале информације и најновија сазнања тима "Рикошет - ко је убио Оливера", можете пратити на њиховој фејсбук страници (клик):





http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Анониман29. јун 2018. 10:28

    Послаће вам новог подпредседника Српске листе.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине