Вести:

уторак, 5. јун 2018.

Вучић као протиуставни портпарол великих сила

уторак, 5. јун 2018. | КМ новине 0

"Од када то да Русија и Кина више или не признају Резолуцију СБ УН 1244 или нису више велике силе? Ви не само да омаловажавате држављане Републике Србије већ себи дајете слободу да као председник Републике Србије омаловажавте и Русију и Кину, а можда и још неку од великих сила!"



Ваша Еекселенцијо председниче Републике Србије
господине Александре ВУЧИЋУ,

На основу члана 56 Устава упућује Вам се ова


П Е Т И Ц И Ј А

да прочитате цео овај допис:

Малопре сам Вас саслушао како преко ТВ вести нас јавно обавештавате да "Велике силе не признају Резолуцију 1244". Ви сте иступили јавно као портпарол, преносилац става, "великих сила". То је Ваша нова противуставна функција. Прва је функција и положај председника Републике за коју Вас је Народна скупштина противуставно прогласила. Друга је што сте и после тог проглашења остали председник политичке странке. Најновија је ова да сте портпарол "великих сила".

Од када то да Русија и Кина више или не признају Резолуцију СБ УН 1244 или нису више велике силе?

Ви не само да омаловажавате држављане Републике Србије већ себи дајете слободу да као председник Републике Србије омаловажавте и Русију и Кину, а можда и још неку од великих сила!

Ви сте се политички васпитавали, градили и напредовали под утицајем, руководством и вођењем Слободана Милошевића, професора др Војислава Шешеља и Томислава Николића. Вас тројица сте били чланови владе под председништвом Слободана Милошевића. Под вашим колективним руководством, а под вођством Слободана Милошевића, је прихваћен противуставни Кумановски споразум. Ви сте веома добро све то знали. Смешно је, а и тужно те постаје и трагично, да покушавате сада да се жалите на оно што је урадио Борис Тадић, јер сте Ви учествовали у прихватању Кумановског споразума! Ви сте далеко превазишли њих тројицу као и Бориса Тадића у самовољи, противуставним деловањима, у уништавању Србског народа и Републике Србије.

Председник Републике Србије је обавезан и као Председник и као врховни командант Војске Србије да брани државу Републику Србију, њен Устав, слободе народа и по цену сопственог живота. Да бисте то избегли Ви убеђујете народ о нашој беспомоћности и да треба да се одрекнемо, за сад «само» Косова и Метохије. После ће ићи много лакше растурање и уништавање државе, Србије, и искорењивање Србског народа. Вама свакодневна шћиптарска злодела и злочини потпуно одговарају као аргументи за такав Ваш став.

Ви сте се дубоко заглибили у обезвређивању наше државе и њеног Устава. Ви сада себе приказујете као великог родољуба који се бори за успостављање противуставно гета за Србе под лажним називом (као што сте и Абу Даби на Сави лажно назвали «Београд на води») «Заједница српских општина». Тачан и једини исправан назив за заједницу српских општина јесте: Република Србија!

Ви јесте обавезни да поштујете не само наш Устав, већ и Повељу УН и Резолуцију СБ 1244. То што неко други њих не поштује не ослобађа Вас уопште дужности не само да их поштујете већ и да се, као председник Републике Србије, свим својим умећем, способностима и државним легитимним мирнодопским и оружаним средствима против спољњег непријатеља борите за њихова испуњавања, остваривања.

Љ. Т. Грујић - редовно упозорава на кршење Устава
Ви нас убеђујете да то нема сврхе да бисте сакрили истину да Ви нисте човек који може и који је спреман да се бори за то, за нашу државу и народ. Ви сте свесни да су Ваша бусађијска иступања 90-их година оцењивана на западу врло негативно и веома успешно сте успели да постанете председник Републике Србије и да у том својству себе спасавате додворавањем онима који су руководили демонизовањем и бомбардовањем наше земље и народа. Ми Вама служимо као средство у томе. До сада сте били веома успешни. Јасно је, после тих Ваших неизнуђених извињавања Клинтону и довођења Тони Блера и других странаца у нашу врховну власт, после обећања која сте давали Агели Меркел и другима, да Ви нисте ни у стању ни у ситуацији да почнете да поштујете Устав, своју двоструку председничку заклетву, да изражавате државно јединство, да представљате Републику Србију, да се борите за њену територијалну целину, за слободу народа, за истину о Србском народу и Србији. Зато Ви треба да поднесете неопозиву оставку на функције и положај председника Републике Србије без даљег одлагања.

С обзиром на Ваше иступање у својству портпарола других држава, на основу истог члана 56 Устава


ТРАЖИМ ДА ЈАВНО ОДГОВОРИТЕ НА СЛЕДЕЋА ПИТАЊА:

Ø Које и када, којим актом, су велике силе званично обавестиле Савет безбедности и/или Републику Србију да не признају његову Резолуцију 1244?

Ø Које и када, којим службеним актом, су власти држава које имају амбасаде у Београду званично обавестиле Републику Србију да не поштују наш Устав и да признају Косово и Метохију за другу државу издвојену из Републике Србије и тиме не признају ни Резолуцију СБ 1244?

Ø Које и када су велике силе на које се позивате Вас овластиле да говорите и иступате у њихово име?


С поштовањем председника Републике Србије,
др Љубомир Т. ГРУЈИЋ, професор у пензији
Џона Кенедија 31/15
11070 Београд


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине