Вести:

четвртак, 28. јун 2018.

Милован Бркић: Црни дани

четвртак, 28. јун 2018. | КМ новине 0

Власница зрењанинске телевизије КТВ Даница Радић, упутила је писмо ОЕБС-у, мисијама УН и ЕУ, скупштинском одбору и удружењима новинара, молећи за заштиту живота чланова своје породице и ове независне телевизије:

#Милован, #Бркић, #Црни, #дани
Милован Бркић


















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



''...После емитовања емисије (клик на везу) са Милованом Бркићем на нашој телевизији, дошао је градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић да ми пренесе поруку шефа БИА Братислава Гашића, да ако нећу да продам телевизију, више нећу ниједан једини динар добити из општинског буџета, значи ни тих три милиона предвиђених за 2018. годину, за све њихове активности које смо пратили од почетка ове године. После уцењивачке понуде градоначелника напрасно су нам без објашњења комитенти почели отказивати сарадњу. Интервентна полиција ми је истог дана после разговора са градоначелником са шест кола зауставила сина на улици, претресала га и малтретирала без икаквог основа и разлога (снимак се налази на Јутјубу). Емисија са Милованом Бркићем је била само кап у пуној чаши. И пре тога ме је Александар Вучић назвао криминалцем у емисији на Пинк телевизији, зато што пуштам и опозицију'' - наводи госпођа Радић.

Свако ко проговори и реч о злочинима браће Вучић, њихове сурове пљачке грађана Србије, етикетиран је као да је криминалац. Жао ми је госпође Радић којој сам гостовањем на њеној телевизији нанео велику штету и надам се да ће та штета, падом диктатуре, бити надокнађена.

Списак оних које прогањају српска тужилаштва због лоших речи о крвавој деспотији картела Вучић, сваког дана се увећава.

У суботу, 23. јуна сестра ми каже да је цео дан са сином и комшиницом брала малине. Крвавим радом набрали су 120 килограма, предали их откупљивачу по цени од 80 динара. Некада и неће да откупе ни по тој цени. Стотине хиљада домаћинстава су у очају. Не само у Мачви. Вучићева камарила, коју предводи брат Андреј, решила је да сатре Србију.

Иако је род малине десеткован ударом града и олуја, она је тражена на светском тржишту по цени од најмање 15 евра. Андреј Вучић је снизио откупну цену да сатре село и малинаре. И не само њих. Нико неће брати купину, јер по цени од 15 динара по килограму само берачи коштају више. Цена вишања, трешања, јагода, бостана, кукуруза, толико је ниска да произвођачи не могу да плате од зараде ни бензин!

Очигледно свестан да губи власт и да му се ближи крај, Вучић уз помоћ брата Андреја жели да сатре Србију, да уништи и сваку наду код сељака. Отеће им њиве, да би наплатио порез, сеириће над њиховом несрећом.

Замлата од министра пољопривреде Недимовић, сваког дана лаже да ће држава помоћи да се откупе пољопривредни производи. И док бацамо најквалитетније малине, вишње, трешње...увозимо смеће из Европе, коме је истекао рок. Трују нас увозном храном као пацове. Очигледно је да се Вучић спрема да побегне. Народна банка је купила 330 килограма злата, сместила га у Базел, да би одатле Вучић, као и одбегли краљ, био његов власник. У недељу је Вучић разговарао са Тачијем у Бриселу. Био је то договор двојице крвавих мафијаша како да изиграју међународну заједницу, уз подршку Могеринијеве, да се договоре о међусобном испомагању и подршци.

Почетком јула, Вучићи би могли да се нађу на удару тужилаштва. Истрага о убиству Оливера Ивановића зна ко је наручилац и налогодавац, а ко убице.

Вучиће пеку на тихој ватри. Да би одложио братово привођење правди, Вучић нуди да се на северу Косова похапсе његови људи, који су га верно служили, да лакше прода јужну покрајину. Нуди главе Звонка Веселиновића, Радојичића, Зеље... Иако је Звонко нераздвојан друг Братислава Гашића и Бојана Димића, начелника Прве управе БИА-е, као на тацни предаће га косовским властима. Предао би Вучић свакога, само да настави да пљачка.

Црни дани су пред Србијом. У лову на Вучићев породични картел пашће невине главе. Он је све луђи, али, нажалост, још многи из његовог окружења желе да му служе до самог краја, верујући да ће им то бити заборављено.Нека се проспе и наша крв, само да дочекамо слободу.



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Магазин Таблоид   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине