Вести:

недеља, 24. јун 2018.

Поданичко извештавање режимских медија о Бриселском дијалогу

недеља, 24. јун 2018. | КМ новине 2

Нетачно, неетичко и лажно извештавање режимских медија које прикива издају коју чини владајући режим у Србији, достигао је границу шизофреног и крајње збуњујућег за недовољно упућен део јавности.

#Aleksandar_Vučić, #Hašim_Tači, #Brisel, #Dijalog, #Runda_pregovora, #Kosovo, #metohija, #kmnovine,
Тачи, Вучић и Вучићеви медији.


 
Режимски портал "Србија данас.КОМ" пише да ће се "Председник Србије Александар Вучић и лажни председник самопроглашеног Косова Хашим Тачи" састати данас на новој "рунди разговора" у Бриселу, а из ЕУ најављују да ће они наставити рад на свеобухватној нормализацији, размотрити постојеће споразуме и разговарати о новим корацима "у погледу интензивног периода који предстоји".

Лаж и безакоње, нарочито на дуге стазе којим Вучић плански спроводи издају Косова и Метохије, не може се ничим сакрити. Због тога овакви бедни покушаји једино имају намеру да читаоце збуне, сакрију истину и омогуће даљу издају, у ствари разоткривају природу тог догађаја. Само из овог пасуса поменутог портала, произилази питање - зашто би Председник Србије и било које друге земље ишао на разговор са неким лажним председником?! Већ овај навод производи довољно основа да се донесе закључак о нелегитимним и криминалним потезима Александра Вучића током Бриселског дијалога данас али и од самог његовог отпочињања.

Међутим, портал се ни ту не зауставља. Они доносе информацију да ће састанку присуствовати и шеф спољних послова Србије Ивица Дачић!

Не само што ће Председник Србије учествовати на састанку, који при том није никакав "разговор" већ конкретан дијалог који производи правне последице а не политичке како је то покушао да сакрије од јавности Утавни Суд Србије, већ ће се на њему наћи и шеф спољних послова што је уобичајена пракса за сваки сусрет две државе а не представника државе и "лажног председника"! Такав тип састанка, какав описује портал "Србија данас.КОМ", никада у светској политичкој пракси није забележен а посебно не да се они толико дуго, интензивно и јавно одржавају укидајући правој држави (Србији) атрибуте државности на штету једне лажне државе (мафијашке - НАТО творевине на тлу Косова и Метохије).

Склапање више "међународних" споразума између представника шиптарских сепаратиста са КиМ и представника Вучићевог режима, на основу којих је са Косова и Метохије повучена српска државна власт и институције укинуте, непрестано потврђују агресивно споровђење велеиздаје од стране највиших органа власти. А ако режимски медиј Хашима Тачија тако ословљава, а што није само тачно већ је и делимично јер је Тачи ратни злочинац одговоран за смрт, киднаповања, логоре и трговину органима отетих Срба као и за убиства припадника српске полиције у терористичким акцијама пре почетка рата на Косову и Метохији за шта је осуђен пред српским законодавством, онда је Александар Вучић у својим медијима разоткрио позицију пар - екселанс криминалца највишег нивоа који обављајући функцију председника државе чини најгоре могуће потезе из области угрожавања државног интегритета!

Иначе, поред портал "Србија данас.КОМ" један је од три режимска медија који годишње на разним државним конкурсима добијају највише новчаних средстава чија се сума мери милионима и то за пројекте које никада не спроведу или то чине тек делимично али су више него активни у пружању подршке режиму  и Александру Вучићу у спровођењу свих незаконитих, илегалних и велеиздајничких послова.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. Анониман24. јун 2018. 14:21

    Људи моји, Никола Алексић гладује пред Скупштином h a неће ни јести ни пити док се издајник AVAV не склони са власти!
    Xоћемо ли спасавати јунака и хапсити велеиздајнике?

    ОдговориИзбриши
  2. Пораз од Бразила би неке људе пробудио?

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине