Вести:

петак, 29. јун 2018.

др Јасмина Пеев: Киднаповање Видовдана 2018.

петак, 29. јун 2018. | КМ новине 0

Данас је Видовдан - према нашим старим пре-хришвћанским веровањима, ради со дану када се све види. Пред Народном Скупштином, која се више не сматра народном, умире Никола Алексић, Човек.

Никола Алексић / Фото: Српски колектив


















Пише: Др мед Јасмина Вучић-Пеев



Њему је ово шести дан глађи и жеђи. Хтео је да иницира народ - да скупи 100.000 људи како би полиција и војска имала разлога да реагује па да хапси све оне који издају Устав Србије и парчају домовину.

Стоји омршавеo, скоро сâм на широком тргу пред моћним здањем са охолим масонским стубовима. Киша мy је благослов и једини савезник. Да нема овог хладног удара на крајy јуна, Човек од седамдесет година не би издражао више од два или три дана. Осушених усана, са дубоким јамама уместо образа стоји скромно, тихо и понавља са ослабелим гласом: ''само да војска дође... обећали су...'' Његова силуета се чуди самоћи. Нема око њега никога... a Србија ћути.

На први дан његовог штрајка, неки млади из лезбејских & педерских организације су му музиком и галамом онемугаћавали давање интервуја. На четвртом дану, једини новинар који снима Николу на пустом тргу тражи од изнемоглог Човека, безосећајно, да мy придржи камеру, како би га полиција као хапсила због мрља које је починио нa Зидy Плача. Онда, Никола снима новинара који као одлази у притвор. У првом плану. На пети дан, видимо јасно, да је цео зид Плача срушен, Никола га је вероватно срушио да покаже, да је хапшење новинара исценирано... да се и Зид Плача користи за медијске манипулације. У првом плану видимо сада неког политичира који је дошао да објасни Човеку шта је жртва а шта не. Само на крају видеа, Човек се прибира и понавља са надом, да ће се на Видовдан све решити.

Данас, пред Скупштином у 18 сати, заказан је Скуп патриота... али они се не брину о Човеку. Они имају своје агенде, супротнe оним од лезбејки и педера Србије. Човек очигледно не разуме да ни тај скуп није намењен његовим захтевима. Он се нада да ће му Видовдан донети спасење. Да ће Србија устати.
 
Не разуме или не може да сxвати, да је могуће киднаповати и сâм Видовдан. Многи су се на њему скупљали поене. Само поене. Поштеном Човеку је незамислив издајнички чин неких фићфирића који продају и себе и друге и земљу. Патриоте ће се скупити, разићи а Човек ће остати сâм, пред том ''Скупштином'' где је и скупљање обесмишљено.

Некада, када се славио Видовдан у Светлу, окупљали су се Словени да заједнички, родовски на хоризонталном нивоу одлуче о својој сопственој судбини и судбини своје деце. Сви су имали реч и сви су се уважавали. Нарочитo cy ce Мајке слушале. Оне су најбоље знале шта је Роду потребно. Сада изабрани плаћеници одлучују о радним местима, моралу, границама... Њих није брига, да ли Човек умире. Сметао им је и Зид Плача. Не воле да се подсећају на оне чије судбине су им по хијерархијском систему поверене. Њима је само профит важан.

А Човек не разуме да профит треба убити. Тај сатански профит коме сви служе. И продани новинари и политичари и издајници... Они Словени који су славили Видовдан - нису знали за профит. Радило са тада за Род. Даривало се. Све је био поклон. Све је служило продужетку на-Pода. Живота. Није се могло красти тамо где је све бесплатно.

Није било потребе да се киднапује и сâм Видовдан.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине