Вести:

петак, 18. мај 2018.

У Приштини ослобођена четири имама окривљена за дела повезана са тероризмом

петак, 18. мај 2018. | КМ новине 0

Такозвани "Основни суд" косовских сепаратиста у Приштини ослободио је у "недостаку доказа" оптужнице за дела повезана са тероризмом четири имама и једног политичара, преноси Агенција Анадолија (АА).

#Kosovo #Metohija #Srbija #Albanci #Terorizam #ISIS #Imam #Sud

 
Тзв "Суд" ослободио је имаме Бедри Робаја, Идриза Билибанија, Енеса Гогу и Мазљама Мазљамија, као и политичара Фуада Рамићија. Они су били оптужени за дела повезана са тероризмом, подстицање мржње, међунационалне и верске нетрепељивости, као и за позив на отпор органима правосуђа кроз електронске медије.

Светски медији су у више наврата писали о томе да су Косово и Метохија након окупације, у присуству НАТО-а и међународних оружаних трупа наводно задужених за безбедност, постали "главни град" европске "исламске државе". Тачније, међу Шиптарима на КиМ је у последњих 15-так година толико прихваћена иделогија исламских фундаменталиста и разних њихових терористичких група, да су се по глави становника нашли у светском врху по "извозу терориста".


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине