Вести:

уторак, 8. мај 2018.

Одговор на хајку која се спроводи над ''КМ новинама'' јер су указале на издају државе!

уторак, 8. мај 2018. | КМ новине 2

Веома смо изненађени и згрожени реакцијом режима на наш текст "Постоји ли за Вучића друго решење осим метка?!" Сматрамо да се он намерно погрешно интерпретира како би се сакупили политички поени, извршио додатни притисак на медије и застрашили други који још увек нису под контролом државе, што је устаљена пракса актуелних властодржаца у Србији.

#Вучић, #Претнје, #Репресија, #Атентат, #КМ, #Новине, #Србија, #Издаја, #Косово, #Метохија,


Тако је власт у свему претерала и над једним минорним порталом, као што су КМ Новине, почела да спроводи репресију и медијску хајку алармирајући читаву јавност а све под лажним оптужницама какве смо могли да видимо у очи убиства Оливера Ивановића.

Наглашавамо, текст "Постоји ли за Вучића друго решење осим метка?!" је настао као реакција на отворено најављивање Александра Вучића да му "Срби никада неће опростити" решење које намерава да прихвати за Косово и Метохију! Срби се никада не би помирили са издајом Косова и Метохије и текст, који власт обимно злоупотребљава против једног минорног портала, има за циљ да истражи какво решење постоји за најављену одлуку са којом се ВЕЋИНА СРПСКОГ НАРОДА НЕ СЛАЖЕ а при том супротна је Уставу и Кривичном закону државе чији је Александар Вучић председник!

Природно је у таквој ситуацији размишљати о свим могућим сценаријима. Управо је то намера нашег текста - да неко понуди решење које не би било екстремно и које не би узроковало губитак ма чијег живота! Нужност изналажења таквог решења понукала нас је да то питање свесно поставимо на необичан и провокативан начин - и то је све! Само ментално неформирана личност, мада наша политичка сцена поприлично пати и од таквих, може да закључи да је неко на интернету објавио да ће убити председника, а да се то пртом нигде и не каже!

Надали смо се да ће неко изаћи са конструктивним предлогом за решење у оквиру закона, како би смо на опште задовољство избегли ма какав трагични сценарио! Међутим, власт то очигледно не жели и дефинитивно мисли да ће "убијањем гласника" решити свој проблем!

Нема сумње да се текст нашег портала експлатише као сензација и начин да се још једном скрене пажња са животних проблема грађана Србије који грцају у сиромаштву чак испод просека многих афричких земаља. Па, свакодневно видимо како се у медијима, управо са том сврхом, развлачи судбина убијене певачице и на насловне стране стављају најмонструознији злочини. Све су те приче истрошене и потребна је нова тема што је власт управо у овом тексту и препознала!

Нарочито нас изненађује и чини тужним, иако није никаква новост, да се НИКО НЕ ОБАЗИРЕ на указано безакоње, антиуставно деловање и велеиздају председника Вучића, а на штету државног интегритета и суверенитета Републике Србије! Сви се праве слепи код очију и чудом се чуде када је "српски народ још једном у историји доведен у безизлазну ситуацију у којој сваки појединац мора да тражи решење за њу" како у спорном тексту наглашавамо! И на наше питање, понављамо - са циљем да се спречи оно што српски народ огромном већином не подржава, а што би "демократски изабрани председник" морао да поштује јер је "демократски" - дакле, представља народ а НЕ СЕБЕ, уследио је ретко виђени прогон и хајка!

Нигде ни једне једине речи нити позива на "повратак владавине права и очување државне независности и интегритета", како смо у тексту нагласили. Зар то нико не жели, зар то не би требало да буде примарно нарочито људима на власти? Зашто никоме не представља проблем кршење закона које председник Вучић спроводи али представља проблем када неко укаже на то и тражи излаз из такве ситуације у ситуацији када надлежни безбедносни органи и Судови ћуте?!

Зато најоштрије осуђујемо злоупотребу правног капацитета и медија под контролом државе јер смо уверени да не могу да буду криви они који на могуће последице указују, са намером да их предупреде, већ они који стварају околности чиме могу да проузрокују екстремне потезе незадовољног народа!

Јадно је истицање "правничког искуства и знања" господина Ђурића који се годинама не обазире на фрапантно кршење Устава и Кривичног закона Републике Србије! Господин Ђурић каже да се "не сме се умоболницима и насилницима дозволити да кад год им је воља, без икаквих санкција суспендују демократију"(!) - зашто се онда то дозвољава господину Вучићу већ годинама? Можда зато што и сам Ђурић активно учествује у том процесу? Није ли то невиђена бахатост, лицемерје и криминално понашање?

И још додаје "У кући обешеног не говори се о конопцу, а у држави у којој атентати на политичаре нису неуобичајена појава, свака назнака могућности да би нечији живот могао бити угрожен мора бити озбиљно испитана". Шта ће пре предупредити злочин - ћутање и негирање или указивање на ту могућност!? Зар не би превенција морала да има приоритет?

А ако се господин Ђурић већ води таквим начином размишљања, зашто се онда у држави у чијој је историји једна од најупечатљивијих личности Вук Бранковић, који је својом издајом на Косову одвео народ у пет векова најмрачније ропства, говори о новој издаји?

И још наглашава да "ничија политика не може бити алиби за овакву врсту претњи и узнемиравање најшире јавности". Господин Ђурић би, чак и да није правник, морао да зна да  понашање у супротности са важећим Уставом републике Србије и Кривичном законом Републике Србије није и не може да буде политика већ - велеиздаја, криминал! Стидно и срамно!

Гашење, протеривање, хапшење па ни убиство онога ко је указао на опасност неће отклонити непходност законског процесуриања за антиуустаавно деловање које људи на власти у Србији свакодневно чине! Једини начин да се отклони опасност кључалог народног незадовољства јесте да се престане са издајом Косова и Метохије и отклоне штетне последице које су до сада проузроковане по државни суверенитет када је јужна српска покрајина у питању а све даље активности врате у Уставни и правни оквир. На томе редакција КМ Новина инсистира све време свог рада па и у спорном тексту! А управо је то разлог хајке и прогона који су покренути.

Редакција КМ Новина
Косово и Метохија,
Србија


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. Како је кренуо Вучић ПЕДЕР, неће добро завршити. То је свакоме сада већ јасно. Само је жалосно ако му настрада и неко од фамилије, јер нису деца крива шта отац ради. А то мене и брине лично, јер док је он заштићен као бели медвед тренутно, син му није. Тужно је то кад народ највише стрепи од властитог председника. Човек се продао за паре од пљачке властитог народа, а услов продаја Косова. Па сад кад је дошло да уради што је обећао, малко се препао. Види. неће баш то проћи онако како је замислио, па би сад да каки, па да не каки. Врти се у круг, а газда притиска. Или Косово ил глава, хахаха.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман14. мај 2018. 07:21

    Најелегантније би било стрпати џукелу АVAV-a у неку затворену психијатрију - тамо му је место.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине