Вести:

четвртак, 31. мај 2018.

Што Теодосије више чини за шиптарску ''државу'' на КиМ, то су напади на Србе жешћи - нападнут свештеник са породицом!

четвртак, 31. мај 2018. | КМ новине 0

Из дана у дан понављају се напади на Србе широм Косова и Метохије и то све јачег интензитета које одликују три ствари: Изазивачи су увек Албанци, готово увек је барем неки Србин повређен а ухапшени буду, за неверовати, али искључиво Срби.

Фото: Илустрација




Како медији преносе свештеника узурпиране Епархије рашко - призренске, на чијем је челу Теодосије (Шибалић), напала је група шиптарских екстремиста у метохијском селу Жач.

Породици свештеника направљена је блокада на путу, слупана су им кола, а нападачи, њих десетак, су локална породица Кељменди.

Породица оца Стевана није повређена јер је он успео у тренутку, када је један од Албанаца отишао у двориште по калашњиков, да мимоиђе постављену барикаду. Албанци су шутирали, слупали стакла на колима и дивљали око породице. Петогодишњи близанци дечак и девојчица, који за пет дана пуне пет година, њихова мајка попадија Ивана, претрпели су тортуру. Свештеник Стеван, парох је у једној од највећих српских енклава јужно од Ибра - Осојане. Отац је петоро деце.

Како су се сви чланови криминогене породице Кељменди окупили око кола и тако ослободили део пута, свештеник је дајући гас успео да прође поред барикаде. Случај је одмах пријављен косовској полицији.
Иначе, породица Кељменди има на десетине кривичних пријава. Иако веома познати и косовској полицији због оружја и дроге, они су на слободи. Србима је ова група Албанаца позната од раније. На Србе повратнике у село Жач, пуцала је 2010. године управо ова породица.

Резултат слика за aggressive albanian hooligans


О овом случају пише и лист Ало! који и овај пут показује злонамерну искривљеност у извештавању. Недавно, када је на сајту КМ новина објављен текст "Постоји ли друго решење за Вучића осим метка"(клик) у коме се тражи излаз из издаје коју он есктремно спроводи на сваком кораку, а управо како не би дошло до оваквих злочина над преосталим Србима с обзиром да нас искуство учи да Шиптари више дивљају што им се то више омогући а Вучић издајом баш то чини, лист је без икаквог основа оптужио апсолутно и у потпуности лажним наводима у везу довео прогнаног епископа Артемија, ван сваког разумног поимања! Циљ тог текста, што је редакција листа Ало! свесно учинила, био је да се скрене пажња са екстремне опасности која наилази са Вучићевом издајом! На тај начин у ствари је подржана издаја, што конкретно значи да је Шиптарима пружена подршка да слободно двљају и нападају преостали српски народ на КиМ!

Како је епископ Артемије заступао Србе и српске интересе можете видети у документарном филму који смо недавно објавили:


   Документарни филм ''Уска врата'' (2002.) - манастир Грачаница у зло време (клик)

Данас, упркос гомили чињеница не само о небризи за српски народ већ и директним учешћем узурпатора Tеодoсија у стварању шиптарске државе, лист Ало! се не усуђује да то доведе у везу!

Погледајте документовано само један део од онога што је Теодосије учинио за успостављање шиптарске државе, од продаје црквене земље терористима, до потпуне сарадње у стварању тзв "косовске цркве" која би послужила за отимање српских светиња и стварање нове нације на Косову и Метохији!


   Теодосије на Косову распродаје српску земљу (ФОТО, ДОКУМЕНТ)

   Теодосије 'освештао' прву цркву коју гради тзв ''република Косово''!

   Има да нас нема - како су Срби са КиМ предати шиптарским квази - институцијама 


Погледајте и остала непочинства овде: КЛИК


Део богате "задужбине" Теодосијевх присталица у циљу стварања још једне албанске државе на Балкану

Напоритв, квази-новинари листа Ало! цитирају и лицемерно саопштење узурпиране Епархије рашко - призренске у коме се овај случај ублажава до максималних граница. Исто такво ублажавање видели смо и код Саве Јањића који је упркос свим чињеницама на свом Твитер налогу написао да је у недавном нападу у селу Петрич "троје Срба лакше повређено" иако је Радосаву Кизићу(клик) била неопходна хитна медицинска интервенција јер је од задобијеног ударца каменом у главу био оборен и обилно крварио.

Радосав Кизић - за Саву Јањића "лакше повређен".


Овакви поданички, аутошовинистички и нељудски потези узурпиране ЕРП, су изнуђени динамиком њихове издаје чије унапред познате резултате, а то је управо насиље које се дешава, покушавају да сакрију и представе их пуким инцидентима. Да није тога пред српском јавношћу би у пуном светлу била огољена њихова издаја и подстицање таласа злочина за који можда сносе највећу одговорност.


Теодосије се први руковао јавно са Хашимом Тачијем, да је већ раније и тајно  говоре нам њихови присни осмеси. Убрзо након прогона епископа Артемија.

Да су Срби остали уједињени, као што су то били пре прогона епископа Артемнија, нити Албанци, нити Међународна заједница не би смели да се усуде да покрећу овако масовни талас злочина. Али, будући да су осетили да им и српска власт из Београда али и лажни представници Цркве окупљени око Теодосија све предају у руке, они коначно добијају сигнал да могу да раде шта им је воља како би протерали до последњег преосталог Србина са Косова и Метохије.

Овај текст нема за намеру да било кога напада, напротив. Све наведено је поткрепљено документима и чињеницама, намера овог текста је да се читаоцу обрати као добронамеран лекар тешком пацијенту када му каже: "ако наставиш овако, ускоро те неће бити".


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине