Вести:

четвртак, 19. април 2018.

НП ''Отаџбина'': Вучић ће покрасти референдум о КиМ уз помоћ ОСЦЕ-а, САД и ЕУ

четвртак, 19. април 2018. | КМ новине

Последњих дана у више наврата Александар Вучић наговештава народни референдум о решавању статуса Косова и Метохије. Очита је жеља председника да се сакрије иза леђа народа.

Илустрација: КМ Новине





У резултат таковог будућег фингираног референдума не треба сумњати. И сам председник каже да је он апсолутно сигуран да ће будућност јужне српске покрајине бити болна за Србе, што у преводу значи да ће исход референдума бити онакав како то Александар Вучић жели. Уосталом, сигурно је да му не пада на памет да компромитује своју досадашњу косовску политику тако што ће на референдуму народ између ЕУ и Косова изабрати Косово и Метохију. 

Већ сада можемо да замислимо натписе у Вучећевим режимским листовима као што су Телеграф, Информер, Ало као и на телевизијама са националном фрекфенцијом Пинку, Хепију, Студио Б које ће бити преплављене, рецимо, следећим насловима: „Србија не може више да буде талац Косова и Метохије“, „Морамо да гледамо у будућност а не у прошлост“, „И Немци су некада држали Пруску па је данас не држе“, „Место нашој деци је у Европи“, итд.

Искуство ових шест година нас учи да ће референдум бити покраден. Све технике крађе гласова, као и до сада, биће примењене.

Имајући у виду саму тему, референдумска крађа проћи ће уз подршку ОСЦЕ-а као и САД и ЕУ које су већ признале самопроглашену републику Косово. Референдумска подршка српског народа рађању независног Косова биће само доказ да Србија „гледа у будућност“.

У Србији постоји тенденција неких искрених и родољубивих патротских покрета да се такође организује референдум где би се народ изјаснио о судбини Косова и Метохије. То су пре свега они чији су преци као чланови било Моравске дивизије, било Ужичког корпуса, или пак Гвозденог пука ослобађали Стару Србију. Њима је искрено стало да сачувају тековине борбе својих предака што је и разумљиво. То би било нормално да је Србија правно уређена и демократска држава, али у Србији где је згажен Устав, где се не поштују закони а гасе српске институције на Косову и Метохији референдум би био нерегуларан. Александру Вучићу би то послужило као изговор да распише народни референдум по наводној жељи патротске опозиције Србије.

Имајући у виду своје порекло (Бугојно - Федерација БиХ) Александар Вучић нема потребу да чува никакве тековине. Стога су му ближи и Беч и Берлин него простор праисконске Србије са житијима Светог Саве и Светог Симеона.

Одушевљава се Ангелом Меркел, диви се Веберу, клања се протестанској идеологији. Иако је Србија православна земља никада још председника нисмо видели ни на божићној ни на ускршњој литургији. Председник Србије не слави славу а верујемо да не зна ни која му је слава. Сам каже да његови нису били ни четници ни партизани. Срби за такве говоре да „нити смрде, нит’ миришу“.

За њега лично Косово и Метохија нема никакву вредност, можда има само цену за продају. Она се утврђује на тајним састанцима као што су Париз или Њујорк.


Косовска Митровица 
18.04.2018. године
Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине