Вести:

недеља, 25. март 2018.

Потврђен злочин ''Српске листе'' - изгласали границу у сепаратистичком ''Парламенту''

недеља, 25. март 2018. | КМ новине

Упркос ранијем категоричном одбијању и најавама да неће гласати за ''границу'' између шиптарских сепаратиста и Црне Горе као државну, Вучићева ''Српска листа'' је то ипак учинила!

Марко Ђурић и Адем Хоџа који је гласао за границу шиптарских сепаратиста!





"Адем Хоџа није сам донео одлуку да подржи демаркацију" наслов је вести шиптарског портала са КиМ који наводи да је то учињено - уз благослов "Српске листе".

Споразум о демаркацији усвојен је гласом полсаника "Српске листе" без чијег присуства, како је раније најављивано, споразум не би могао да буде изгласан као ни да је овај посланик гласао против! Наиме, Адем Хоџа је Горанац и посланик Вучићеве "Српске листе" иза кога је, због сличности имена са албанским, Вучићева власт покушала да се сакрије.

Овај портал још наводи да је сасвим јасно и очигледно да слањем посланика "Српске листе" у сепаратистички "парламент" са циљем изгласавања демаркације, Марко Ђурић и Влада Србије подржавају тај процес. Самим тим, дефинисањем границе окупиране покрајине као државне, Влада Александра Вучића развија међудржавни однос са шиптарским сепаратистима. Ово је један од најтежих антиуставних и кривичних дела почињених од стране ове Владе која је са тим започела још спровођењем Бриселског дијалога.

Адем Хоџа је иначе и председник привременог органа општине Гора што додатно потврђује умешаност и пристанак српске Владе у подршци овом криминалном чину.

Његов рођени брат и дугогодишњи високи функционер Социјалистичке партије Србије у покрајини, Реџеп Хоџа, запослен је у Канцеларији за Косово и Метохију Владе Републике Србије.

Колико је сам Адем привржен "Српској листи" откило је писмо Грађанске иницијативе Горанаца која је од Александра Вучића и Марка Ђурића тражила прошлог лета да га смене по хитном поступку. Разлог је било понашање Адема Хоџе који је становништву Горе претио и уцењивао их хуманитарном и социјалном помоћу као и отказима уколико не гласају за "Српску листу" на сепаратистичким квази-изборима. Они су упозоравали да се Адем договорио са Хашимом Тачијем да ће подржати оснивање Војске Косова али и да призна независност Косова и Метохије уколико буде изабран за посланика. Не само да није смењен већ су му поверене и додатне дужности од стране Вучића јер се овим управо доказао као веран свом послодавцу и спреман да изврши сваки захтев представника издајничког српског режима.

Споразум о демаркацији је процес који су пре свих форсирали амерички и представници Европске уније. На овај начин учињен је битан корак ка дефинисању оквира окупиране српске покрајине као државне границе. Следећи корак би био сличан договр са представницима Владе Србије а нема сумње да је овакав режим и на то спреман. Једино што стоји томе на путу јесте стра од јавности. Овај пут су то у медијима успели да прикрију и отказивањем рукометног сусрета са шиптарским тимом са Косова и Метохије чиме је скренута пажња са много већег злочина.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине