Вести:

недеља, 4. март 2018.

Вучићевом политиком се наставља гашење Р. Србије на КиМ, на реду регистарске таблице

недеља, 4. март 2018. | КМ новине

Редакција шиптарске телевизије из Приштине, на српском језику, наставља да извештава али и да активно учествује у стварању још једне албанске државе на крви српског народа.

Милан Радојевић, шиптарски сарадник у стварању још једне албанске државе на Балкану, на простору Косова и Метохије, који ће за издају КиМ морати да одговара пред српским судовима, као и новинари који такве изјаве преносе без критике и без објашњења да се ради о виском криминалу за који су предвиђене високе затворске казне.

Имена свих тих људи морају бити упамћена како се не би олако извукли пред српским судом и историјом због издаје Косова и Метохије.

Након што су представници Владе Србије, под управом Александра Вучића полтрона непријатељски расположеног Запада према Србима, договорили спровођење још једног вида издаје државе Србије кроз регистровање возила, остварење тог корака најављено је у месецима пред нама. Бестидност и беспризорност издаје иде дотле да се ширење и уважавање шиптарских илегалних квази-институција назива "слободом кретања" док Срби са КиМ и даље живе у енклавама у којиам владају услови слични концетрационим логорима.

Такозвани "МУП-а Косова", квазиинституције настале трансформацијом терористичког покрета шиптарских сепаратиста кој је починио бројне масакре, киднаповања и прогон Срба, најавио је да ће у наредним недељама или месецима почети и коришћење налепница преко регистарских ознака "РКС", приликом преласка у централну Србију! Дакле, за возила која на својим регистарским таблицама имају ознаку злочиначке творевине шиптарских сепаратиста, такозвану "републику Косово", биће довољна само налепница!

Још један од Срба који својим учешћем помаже да се злочини шиптарских теорориста почињени над Србима легализују и да се неосуђеним криминалцима помогне у остварењу плана о отимању Косова и Метохије, јесте Милан Радојевић, такозвани "заменик министра МУП-а Косова" при илегалном систему шиптарских сепаратиста.

Радојевићу, коме због ових активности мора да буде суђено пред Судом Републике Србије због кршења Устава и издаје,  шиптарском медију "Радио Косово 2" рекао је да је "у току израда административног упутства, који треба да регулише питање регистрације аутомобила на косовске (увек читај шиптарских сепаратиста) таблице на Северу Косова".

Напомињемо да по територијалној организацији не постоји географска област која би се звала "северно Косово" што треба да имлицира велико слово "С" на почетку тог навода, већ да оно само представља патолошку потребу да се изгради једна нова територија која би била изузета од утицаја и било каквог српског префикса. Употреба таквих топонима је погрешна, противна закону и представља став онога ко је спреман  на чињење издаје.

"Било је више нацрта тог административног упутства, неке смо враћали на дораду, јер нисмо били задовољни темама које су биле предложене, и даље се ради на томе, додаје Радојевић.

Ово илегално "административно упутство" ће обухватити све најбитније детаље из споразума о "слободи кретања", који је постигнут у оквиру техничког дијалога Косова и Србије," каже Радојевић.

Већина српских медија преноси, јер за то су поприлично плаћени за шта постоји материјални докази у виду извештаја, рачуна, исплата али и имовинске карте власника и уредника тих медија на српском језику, што је од велике користи за будуће судске процесе за почињену издају на КиМ, и део шиптарског извештаја о тренутној ситуацији на северу покрајине.

"У четири општине на Северу Косова се и даље возе аутомобили без таблица, а могу да се виде и таблице које издају "привремени органи" општина на Косову, а који функционишу у српском систему." Ова злочиначка констатација која српским медијским редакцијама не смета ни мало, барем мање него што су плаћени за то, у ствари покушава да стање на КиМ где су још увек остали трагови српске државе, прикаже као нелегално називајући га "провременим". Онако како Марко Ђурић назива сепаратистичке институције којима се чини сви уступци, понављамо, мимо и противно Уставу и Кривичном закону Републике Србије.

Шиптарски медији затим измишља саговорнике  и без проблема у свој садржај уноси њихове непостојеће изјаве "моги мештани Лепосавића уопште немају косовску (увек читај шиптарских сепаратиста) возачку дозволу, а аутомобиле возе без таблица или на таблице које је МУП Србије издао за градове на Косову" а који тврде да ће "морати да региструје аутомобиле на шиптарске лажне папире".

У оквиру дијалога у Бриселу који воде криминогене структуре на власти у Србији свесно кршећи све важеће законе и ратни криминалци и нарко-босови из редова шиптарских сепаратиста, 2012. је "договорено" под ултиматом ЕУ, да се корисницима лажних шиптарских ознака омогући кретања и у остатку Србије.

Да видимо какав ће однос бити према таблицама које носе ознаку државе Србије, међунардно признатих симбола који се као такви могу користити у било ком другом крају света...

По том споразуму "о слободи кретања" Срби са Косова и Метохије неће моћи да користе своје ознаке и регистарске таблице које сасвим слободно могу да користе било где  у свету. Истовремено, ознаке шиптарских сепаратиста у већем делу света нису легитимне и такви корисници ће морати да буду искључени из саобраћаја! Ипак, Влада Србије на челу са Александром Вучићем а што је у његово име договорио Марко Ђурић, укида своју државу и својим грађанима право да то буду називајући такав процес "договор о слободи кретања" који укида "све таблице са регистрацијом МУП-а Србије за градове на Косову".

И не само то. Већ је Влада Александра Вучића договорила још срамнији споразум по коме ће се и ознаке свих градова из остатка Србије са једином важећом међинародном ознаком државе Србије "СРБ" морати на Косову и Метохији да буду прикривене налепницама приликом преласка из централне Србије на КиМ!!!

Међутим, тај споразум још увек није у потпуности реализован на терену, а лица које возе аутомобиле са регистарским таблицама "РКС" не могу да пређу прелаз са централном Србијом без пробних таблица, док је власницима аутомобила са КС таблицама то омогућено.


Срби на који живе јужно од Ибра, извршили су пререгистрацију аутомобила на косовске таблице још када је у Бриселу постигнут споразум о регистарским таблицама који је аутоматски поништио валидност и легитимитет свих српских општина јужно од реке Ибар на Косову и Метохији.



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине