Вести:

понедељак, 26. март 2018.

Јаке шиптарске снаге забрањују улазак српским политичарима који су им изградили границу (ВИДЕО)

понедељак, 26. март 2018. | КМ новине

Шиптарски сепаратисти са Косова и Метохије забранили улазак у покрајину министрима Вулину и Владану Вукосављевићу, преноси РТС.

Данас на Јаирињу




Претходно је забрањен улаз на КиМ Марку Ђурићу и Николи Селаковићу.

Такозвана "Косовска полиција" је око 11.30 сати на административном прелазу Јариње онемогућила пролаз министру Вукосављевићу, иако је његова посета уредно најављена шиптарским сепаратистичким органима, такозване "републике Косово".

Јадно: Вукосављевић на Јарињу
Илегалне власти на Косову и Метохију, чију је надлежност на север покрајине проширио Александар Вулин као тадањши директор Канцеларије за КиМ и њему су забраниле посету Косовској Митровици, где је намеравао да обиђе породицу Вучетић чија су деца повређена у бомбашком нападу а онда породица злоупотребљена од стране српских власти како би се показало да држава мисли на народ. До тада незапослени отац породице је добио поао и тако ућуткан а за српски народ на КиМ, фактички, ништа више од тога није урађено, напротив.

Министар војни Александар Вулин у неверици гледа на шиптарску блокаду на Јарињу и забрану пролаза њему који је после Александра Вучића, највише учинио за шиптарску државу на Косову и Метохији. У пратњи политичких марионета вођених личним интересима и Жандармерије Републике Србије која је и оружјем приморавала Србе да поштују шиптарску забрану коришћења алтернативних путева којима су избегаване сепартистичке службе, одлази да сачека да схвате да ово управо њима иде у корист.





Са бројем нелегитимних српских представника са КиМ, иза којих не стоји народ већ лични интереси, данас је у Косовској Митровици најављен састанак у оквиру унутрашњег дијалога о Косову и Метохији.

Скуп је симболично заказан за 12 сати и 44 минута, преноси РТС али о симболици не каже још нешто а требало би јер је захваљујући управо овој Влади остварен циљ НАТО агресије на Србију - КиМ су на путу да се отцепе, Срби су скоро истребљени из покрајине а трагови њиховог вековног битисања збрисани са лица земље. Ово не би било могуће без одобрења свих српских Влада од 5. октобра до данас али је нарочито актуелна Влада највише учинила да баш ти циљеви НАТО злочинаца и шиптарских терориста буду остварени.

Ако говоримо о симболици онда овде највише симболике има у томе да су Шиптари српским политичарима забранили улазак у покрајину неколико дана након што је посланик "Српске листе" у шиптарско тзв "парламенту" гласао за споразум о демаркацији (клик на везу) . Тај процес је строго антиуставан а за гласање посланик "Српске листе" је имао подршку управо ових званичника Србије јер знамо да је "Српска листа" једина коју Влада Србије подржава. Тиме је потврђена "граница" окупиране покрајине као "државне" са Црном Гором а што су шиптарски сепаратисти представљали као корак пре дефинисања "границе са Србијом" на чему су очигледно и почели да раде.

Поред забране сепаратистичких паралелних органа власти, председник Александар Вучић најавио је долазак Марка Ђурића и Николе Селаковића.

Заменик команданта Косовске полиције Бесим Хоти изјавио је да интервентне јединице за регион Север имају задатак да директору владине Канцеларије за КиМ Марку Ђурићу не дозволе да пређе административну линију.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине