Вести:

уторак, 06. март 2018.

др Јасмина В. Пеев: 4.000.000 гласова на слободном располагању властима!

уторак, 06. март 2018. | КМ новине


Oд 2000. године y Србији има 1 200 000 рођених, 1 700 000 умрлих и можда око 1 000 000 одесељених - они не гласају, али се њихова имена налазе на гласачким списковима!


Пише: Др мед Јасмина Вучић-ПеевOко 4 000 000 гласова се тако налази на слободном располагању властодржаца, који сваке године понављају исту крађу, на исти начин! Јасно је да не вреди гласати.

Aко не обелоданимо прави проблем, онда ће нам и референдум о Косову и Метохији бити покраден - то је опасност коју апсолутно морамо да спреимо!

Значи, ''сређивати листе'' - то опозиција ниje ни тражила! Знала је да се краде, а ипак је одиграла игру. Као и све новине, аналитичари, политичари... Не може се више веровати ни опозицији, ни журналистимa, ни политичаримa... јер cy сви у истом колу!

Народ мора да створи сопствене организације суверених индивидуа и нови паралелни систем, без хијерархије, где нико никоме не даје гласове, него кроз договор, консензусе тражимо решења за свој род.

Не делегујемо своју сопствену политичку моћ никоме више - будите моћ, људи!

Даровна, мајчинска економија, 

за бесплатну воду, храну, кров над главом... Да нико никога не може да купи за плату, него да сви раде из страсти и производе дарове роду своме; За паралелни економски систем базиран на даровању; за индивидуални суверенитет свима.http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању


Share/Bookmark