Вести:

уторак, 20. март 2018.

ЗБОГ ХАШИМА ТАЧИЈА? Напредњаци претукли шефа изборног штаба Народне странке

уторак, 20. март 2018. | КМ новине

Група насилних активиста Српске напредне странке (СНС) претукла је јуче шефа изборног штаба Народне странке у Смедеревској Паланци Игора Миленковића, саопштила је НС.

Смедеревска Паланка




 
НС је оценила да је то одговор Александра Вучића на то што је открила његову тајну вечеру са Хашимом Тачијем у Паризу, као и састанке у Њујорку, које је покушао да сакрије.

Напад се догодио у касним поподневним часовима, неколико сати након посете председника Народне странке Вука Јеремића Смедеревској Паланци, а у време боравка Ане Брнабић у том граду, каже се у саопштењу.

НС је оценила да је „ово одговор Александра Вучића на то што смо открили његову тајну вечеру са Хашимом Тачијем прошлог уторка у Паризу, као и састанке у Њујорку, које је покушао да сакрије од јавности“.

У саопштењу се каже да је овај напад кулминација кампање застрашивања и претњи у Смедеревској Паланци, за чије спровођење су задужени потпредседник Извршног одбора СНС Бранко Маловић и његова батинашка банда из јужног Баната.

Криминалцима из СНС поручујемо да ће их стићи рука правде и да ће сви до једног одговарати за сва кривична дела која су починили, наредили или инспирисали, стоји у саопштењу.

Позивамо грађане Смедеревске Паланке да остану мирни и да не одговарају на провокације, већ да се масовним изласком на биралишта 25. марта одупру фашистичким методама Вучићевог режима, пише у саопштењу.




http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине