Вести:

субота, 17. март 2018.

Због смрти новинарства и трговине српским страдањем, КМ Новине неће објављивати ништа 17 - 19. марта

субота, 17. март 2018. | КМ новине

Навршава се четрнаеста годишњица од организованог и брутално спроведеног масовног насиља Шиптара над Србима са Косова и Метохије познатог као Погром 17. марта 2004. године.

Новинарство је умрло у Србији




 
Медијски извештаји већ деценију и по нису ништа променили иако је откривено много тога. Од недавно, следећи издајничку политику Владе Србије уоквирену Бриселским споразумом, злоупотребљавају несрећу српског народа како би промовисали управо НАТО - шиптарску геноцидну творевину, такозвану "републику Косово".

Наиме, водећи медији који су најчешће на буџету Владе Србије или све чешће у рукама америчких и немачких обавештајних служби, у својим извештајима одговорност за кажњавање злочина пребацују на шиптарске сепаратисте. На тај начин не само да злочинци остају некажњени јер међу сепаратистима влада једноумље по питању извршавања злочина над Србима које се сматрају изузетно пожељним, већ заправо добијају пуни легимитет! Признаје им се правна, полицијска и свака друга надлежност што треба да укаже да су Шиптари извесни ентитет, а све отвореније и засбна "држава"! Тако се јавност посредно упућује на прихватање последица злочина и прогон Срба чиме се ствара независне албанска држава на тлу Косова и Метохије!
 
А у ствари, с обзиром да је територија на којој је извршен геноцид и масовни шиптарски злочини над Србима 17., 18. и 19. марта 2004. године, део српске државе то недвосмислено значи да је пре свих Србија дужна да злочинце прогони, изводи на Суд и кажњава! Пребацивањем одговорности, пребацује се и суверенитет на те исте злочинце и прогонитеље.
 
Због тога, у знак протеста против медијских извештаја који промовишу резултат шиптарских злочина, желећи да укажемо да је у Србији новинарство умрло и постало само грана безобзирне трговине људским несрећама, страдањем, делом државне територије, суверенитетом и достојанством, наша редакција у наредна три дана 17., 18. и 19. марта, неће објављивати никакве вести.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине