Вести:

понедељак, 19. фебруар 2018.

Политичка дрскост америчке Владе и њихова ''доброта''

понедељак, 19. фебруар 2018. | КМ новине

Медији су пренели да су из такозване "амбасаде" огласили поводом наводно изналажења решења Владе Србије са шиптарским терористима на Косову и Метохији.

Америчка ''амбасада'' је илегална институција!



Наиме, илегална институција америчке Владе у Приштини, такозвана "амнбасада" огласила се поводом ситуације на Косову и Метохији. Пре свега подсећамо да у свакој држави може постојати само једна амбасада а Америка своју већ има у Београду, када је у питању Србија. Зато не треба дозвољавати илегалној инстанци да се лажно представља и намеће своје ставове.

Последњи опасан став, како данас преносе медији на буџету Запада, јесте да "Америка неће подржати размену територија" између шиптарских сепаратиста и српских власти. Американцима се недвосмислено и агресивно дипломатски, за почетак, мора ставити до знања да су Косово и Метохија српска територја и да унутар српске територије не може доћи до размене делова ни са ким другим јер нико други не полаже право на српску територију осим српског народа.

Своју дрскост представници америчке Владе у илегалној инстанци у Приштини, испољили су и у остатку изјаве. Како су рекли "САД подржавају компромисе Приштине са Београдом и  спремне су да слушају, помогну и буду креативне у пружању подршке напорима да се постигне свеобухватан споразум, што је једини начин да се омогући прозападна будућност за Косово и Србију".

У самом одговору помињање "Косова" и Србије као равноправних партнера представља криминал и злочин америчке администрације. Шиптарски сепаратисти са Косова и Метохије нису и не могу бити равноправан партнер држави Србији јер представљају групу терориста на челу са мафијашким босовима и нарко-дилерима. Такав приступ било чије Владе мора се сматрати отвореним непријатељским ставом и у складу са тим и поступати.

Осим тога, ускоро ћемо обележити још једну годишњицу америчког дивљаштва када су предводећи НАТО два и по месеца бесомучно бомбардовали српске циљеве укључујући редовно и цивилне што је као резултат донело само у том моменту преко 2000 српских жртава а у годинама касније, од последица осиромашеног уранијума којим су нас бомбардовали, још хиљаде и хиљаде незабележених случајева смрти услед обољења која су се током година развијала.

Због свега тога једини исправан став био би смањење америчког утицаја у Србији, огранчавање дипломатских односа и подизање тужбе пред Међународним судом правде због злочина које су Сједињене америчке државе починиле над српским становништвом. Томе се мора придодати и велики број напада, протеривања и злостављања Срба и неалбанаца и уништавања српских светиња и домова које су починили шиптарски терористи а под будним оком Америчких окупационих снага и њихових савезника.



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине :: © 2014 - 2018 :: Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине