Вести:

среда, 28. фебруар 2018.

Председништво Српске коалиције: Добрила Дедеића кандидовати за предсједника Црне Горе

среда, 28. фебруар 2018. | КМ новине

Председништво Српске коалиције донело је одлуку да кандидат тог политичког савеза, на предстојећим председничким изборима у ЦГ, буде Добрило Дедеић⇗.

Добрило Дедеић

"Имајући у виду да Српска коалиција, за разлику од системских странака, нема новац, нити тајкунске медије, бирали смо човјека који у дебатама, сучељавањима и ТВ дуелима може побиједити сваког режимског, црногорског националистичког или лажног опозиционог кандидата. Српски кандидат може бити само онај коме је Русија ближа од НАТО пакта и Европске уније!


Без обзира на то шта мислимо о актуелној парламентарној опозицији, чекали смо их до последњег дана фебруара да се договоре око заједничког предсједничког кандидата. И не само ми, него сви истински опозициони кандидати, антирежимске парламентарне и ванпарламентарне партије и групе грађана које желе промјене у Црној Гори. Данас је истекао последњи рок, више немамо никакву обавезу према њима, али имамо према српском народу у Црној Гори. Срби треба да се окрену себи, а не да буду вјечито оруђе у рукама црногорских националиста, Милових бивших и садашњих министара и НАТО плаћеника који српске гласаче користе као јефтино средство у међусобним обрачунима. 

Предсједништво Српске коалиције очекује да се Добрило Дедеић током наредних 24 сата изјасни о кандидатури са аутономним правом да предсједништву предложи алтернативног кандидата.

Српска коалиција креће првог дана марта у акцију прикупљања потписа за предсједничку кандидатуру једног од нас – српског кандидата.


Српску коалицију чине: Српски сабор Завјетници, Српска странка, Странка пензионера инвалида и социјалне правде, Синдикат незапослених, Центар за развој демократије и људских права, Покрет за Евроазијску унију и Српска листа. Срби у Црној Гори, на окуп – опстанак или нестанак!"


Роберт Жижић,члан предсједништва Српске коалицијеи лидер Српског сабора Завјетнициhttp://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Уједињење   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању