Вести:

субота, 10. фебруар 2018.

Милован Бркић: Шта чекамо?

субота, 10. фебруар 2018. | КМ новине

Две недеље тумарам по домовима здравља, тражећи лека од укочености, због тешке прехладе. Болест уме да намучи и понизи човека.


















Пише: Милован Бркић, Магазин Таблоид



И док тако болан размишљам о расулу у нашем здравству, о животу и пролазности, навиру ми питања: како ли је тек Александру Вучићу, који већ дуже од годину дана има потврђену дијагнозу саркома плевис (сарком мале карлице). Његова бољка је са лошом прогнозом, види се да копни, а још се, што би рекли Моравци, куробеца. Носи пелене и пред камерама изиграва ратника. Виче, прети, обећава... Када остане сам суочи се са боловима, тешком терапијом, плус лудило које га је од када се почео бавити политиком, опхрвало.

Упитах једног лекара специјалисту колико дуго може да се живи са Вучићевом дијагнозом, а он слеже раменима, тешко изусти да се крај може одлагати до две године. Медицина, за сада, нема званично лека.

Ако о његовој бољци знам и ја, онда они који се са њим званично састају, рукују, издају му наређења, постављају ултиматуме, заврћу му уши, подсећајући га шта је све обећао, колико је и шта добио да одигра свој крвави пир у Србији, знају о њему скоро све.

Само у овом броју описујемо Вучићева злодела, преваре, отимање пара од пријатеља, пљачкање буџета, кредитних линија, разарање здравственог, социјалног система, пљачкање банака, тајкуна...

Они који су болесног Вучића наместили за диктатора у Србији, схватају да то може да им се обије о главу. У историји народа који данас броји осам милиона, почев од Милоша Кобилића, па до Гаврила Принципа, рађали су се јунаци који би могли да пусте крв онима који су постављањем Вучића на власт, уз њихову подршку, разорили државу, опљачкали нас до голе коже, уништили привреду и оставили нас без наде. А, та господа је већ позната.


  ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/


Амерички председник Трамп и они центри моћи коју су помогли његов долазак на власт, свесни су да од поробљава држава широм планете Америка нема користи, већ појединици који немилице пљачкају те народе, позивајући се на нуклеарну и економску моћ своје земље.

Чишћење Балкана, као експеримента вашингтонских банкара и политичара, један је од приоритета спољне политике председника Трампа. То већ многи виде, осим Вучића и америчког амбасадора Кајла Скота и неких његових сарадника, који би радо Вучића, за велику напојницу, подржавали све до његове смрти.

Ових дана Вучић намерава да побије сараднике са Космета који су га чували и пунили му џепове, уводили Србе у тор непризнате државе. Сада му сметају (пре неки дан, ухапшен је син његовог најоданијег сарадника из Лепосавића, Зорана Милојевића - Зеље).

Ко ће први потегнути?

У Сирији је 3. фебруара оборен руски авион и убијен пилот. Погођен је ракетом коју су испалили борци такозване Исламске државе, а ракета је допремљена из Србије, где је за њихове потребе модификована, о чему је Магазин Таблоид детаљно известио. А, Вучићева Велика пропаганда лажи сваки дан објављује наводну подршку коју српском колеги шаље руски председник!

Известилац Европског парламента за Србију Дејвид Мекалистер је изјавио 5. фебруара, на дан када ЕК представља стратегију проширења, да 2025. година није обавезан датум пријема Србије у чланство! Дакле, третирају нас као имбециле. Дозвољавају Вођи да нам обећава, а онда неко од њих, за сваки случај, каже да од тога нема ништа. Па, ко нам је крив што смо следили диктаторове лажи!

Ових дана Вучић води најбруталнију кампању за градске изборе, у којој се опозиција представља као злочиначка, без могућности да пусти гласа од себе. Да ли ће ове изборе бриселски комесари прогласити регуларним? Да ли ће нам пљунути у лице, попишати нас? Имамо ли право да се од њих бранимо свим средствима, јер су створили државу као логор смрти? Тако у извештају од 5. фебруара ЕК тврди да неће примати државе са нерешеним билатералним питањима, мислећи на Србију. А Вучићев пут ка ЕУ оцењују импресивним!

Хоће ли се опозиција побунити 5. марта, због лажних избора, хоће ли позвати грађане на устанак? Или ћемо чекати да нас Бог спаси диктатора или да амерички истражни органи похапсе његов картел.

Бог помаже храбрима.






http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине